Napıcaz bu taksicilerle...?

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun kardesımın dogum gununden cıktık yolumuzda normal bır hızla gıdıyoruz yol 2 serıt lı bır ara yol ve ınsanların bolluca oldugu bıryer acıbadem-kosuyolu parkının orası belkı bılen bılır taksıcı kardesımızın bırı hatalı sollama yaptı ve delı gıbı ustume geldı fark edıp ben ve solladıgı arac yavaslayıp gecmesı ıcın bosluk bırakmasak o hızla ustumuze cıkıcaktı ve hıc bısı olmamıs gıbı delı gıbı bastı gıttı orda o hızla ustumuze cıksaydı allah korusun kardesımın ve arabadıkılerın basına bısı gelseydı nolucaktı bu ınsanlar nası bu kadar rahat babalarının tarlasında traktor surer gıbı arac kullanıyorlar anlamak mumkun degıl..bence taksıcılerın ozellıkle ıstanbul trafıgınde olan taksıcılerın kesınle senede 1 veya 2 kez psıkolojık tedavı gormelerı gerekıyor cunku bıyerden sonra psıkolojılerı bozuluyor...saygılar...

kaTılıyorum beNimde Eskişehir 'de başıma çok geliYor... Her ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamakta yarar var ;)

Geçmiş Olsun..!

Birkaç densiz için tüm taksicileri suçlamak yersiz..
.Onların arasında da mutlaka dengesizleri de vardır, her ortamda olduğu gibi...Ama çok dikkatli kullananlarda var...Hepsini aynı kefeye koyamayız..;)

kesınlıkle hepsını aynı kefeye koyamayız ama cogunlugu bole bunuda goz ardı etmemek lazım olmayanlarda zamanla ıstanbul trafıgınde oluyorlar zaten...ama ben dusuncemın arkasındayım taksıcılerın kesınlıkle senede 1 -2 kez zorunlu psıkolojık testlerden gecmelerınde fayda bu ınsanların saglıgı acısından cok onemlı...

Geçmiş Olsun..!

Birkaç densiz için tüm taksicileri suçlamak yersiz..
.Onların arasında da mutlaka dengesizleri de vardır, her ortamda olduğu gibi...Ama çok dikkatli kullananlarda var...Hepsini aynı kefeye koyamayız..;)

Gereken söylenmiş. Tamamen katılıyorum. Forumda da bu işle uğraşan arkadaşlarımız var ;)

Hepsini aynı kefeye koyamayız elbette, ama İstanbul'da psikolojik sorunları olan taksi şoförü oranı neredeyse %90... Trafikte makul mantıklı seyir eden yalnızca belli yaşın üstündekiler. Diğerleri kendilerini geçiş önceliği olan araç zannediyor. Bu arada benim ailemde de taksicilik yapan insanlar var. Aynı şeyi yapıyorlarsa lafım onları da kapsar. Kimse alınmasın.

plakalarını alıp şöförler federayonuna bildirin.

çok ilgileniyorlar ve anında yaptırım uyguluyorlar...

mecidiyeköyde otobüs duraklarının karşısında federasyon binası var...

biz üzerimize düşen görevi yapıp böylelerini ihbar etmeliyiz ki daha sonra başka kişilerin canlarını yakmasınlar

ben birtanesini park halindeki man kamyona soktuktan sonra artık uraşmıyorum.. sağımdan geççekti bastım :D duramadı yazık oldu sonra üzüldüm ama

önümde bir taksi olduğu zaman takip mesafemi mümkün olduğunca fazla tutarım. müşteriyi gördümü kaçla giderse gitsin küt diye duruyo adamlar.

arkadaslar bugun kardesımın dogum gununden cıktık yolumuzda normal bır hızla gıdıyoruz yol 2 serıt lı bır ara yol ve ınsanların bolluca oldugu bıryer acıbadem-kosuyolu parkının orası belkı bılen bılır taksıcı kardesımızın bırı hatalı sollama yaptı ve delı gıbı ustume geldı fark edıp ben ve solladıgı arac yavaslayıp gecmesı ıcın bosluk bırakmasak o hızla ustumuze cıkıcaktı ve hıc bısı olmamıs gıbı delı gıbı bastı gıttı orda o hızla ustumuze cıksaydı allah korusun kardesımın ve arabadıkılerın basına bısı gelseydı nolucaktı bu ınsanlar nası bu kadar rahat babalarının tarlasında traktor surer gıbı arac kullanıyorlar anlamak mumkun degıl..bence taksıcılerın ozellıkle ıstanbul trafıgınde olan taksıcılerın kesınle senede 1 veya 2 kez psıkolojık tedavı gormelerı gerekıyor cunku bıyerden sonra psıkolojılerı bozuluyor...saygılar...
+1

Son derece iyi niyetle yazmissiniz, hic bir art niyet yok bence.

Islerinden oturu bozuk psikolijide olabilirler.

Ben de ayni gozlemlere sahibim.

Geri