nankang kış lastiği kullanan varmı ya da bilen?

ogretmen82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar kış şartlarına uyumu,kullanılışı vs.. hakkında bilgisi olan var mı? malum kışın zaten arabayı yavaş kullanıcam o yüzden kaliteli bişey olmasın diyorum. birde muhtemelen 2 yıl kullanıcam bu lastiği. araç değiştirme ihtimalim varda.
önerirmisiniz fiyatına göre uygunmu acaba. fiyat 100 ytl 195/65/15

100 ytl ne lastikler abicim...
duyulmuş bişeyler al yahuu...
ilkdefa duydum hayatımda bu lastigi...
tak kumhonun kış lastigini olsun bitsin o fiyata;)

100 ytl verdikten sonra daha kaliteli ve markalı bi lastik alırsın hiç uğraşma

adına bakılırsa uzakdoğu malı..uzakdoğu mallarından uzak durun derim...
az kullanacağım diye dusunmeyin kış lastiğini.. 7 derece altında guvenli surus için şart ve kaucuk oranı iyi olması gerekiyor.. yol tutus acısından.. ıslak ve buzlu zeminde gercekten kaliiteli mal ile kalitesiz yol tutusu fark ediyor..eğer 100 km/h ile giderken lastiğin patlamasını istiyorsanız kaliteye bakmayın derim..
Bir güzel söz herşeyi açıklıyor aslında.

"ucuz mal alacak kadar zengin değilim".....

emre haklı

illaaki uzakdoğu diyosan kumho , yokohama

ama bana kalırsa finlandiya malı nokian...

Valla ben yazlik tekerlerimi nankang aldim,almayada 2004 SLK,nin altinda görünce karar verdim,test sonuclarina baktim pahali lastiklerle arasinda cok büyük ucurumlar yok,yani güzel.Zaten o kadar kötü bi lastik olsa almanyada satilmazdi diye düsünüyorum,gerci bunlar benim yorumlarim karar senin

100 ytl ucuz değil arkadaşlar yaw,
hem de duyulmamış büyük ihtimal çin malı bir lastik için pahalı bile denebilir.
lafı geçmişken lastik alırken fiyat + marka kadar üretim tarih kodunu da kontrol edin
eski tarihli lastikler piyasada çok yaygın

Uygun fiyatlı ürünler arasında Kumho yu şiddetle tavsiye ederim.1.Kalite kış lastiği olarak ta Nokian' ın akıllı çivili modelini tek geçerim.

Arabanız ne kadar iyi olursa olsun bu 4 tane lastik parçası üzerinde gidiyorsunuz.Lastik başına 15-20 ytl daha fazla verin kaliteli bir lastik alın.

emp:) haklı

son tahlilde

continental winter contact (pahalıdır)

yada emre abinin dediği gibi nokian (studdable) çivisizdir ama çivi takılabilinir

saabların fabrika lastiği nokian kalite yani

Geri