N81 arizasi yardim lütfen..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söyeldiğin yerden indirdim fakat n81 8 gb yi bulamadım n81 i indirdim şimdi bilgisyara benm telefonu görmüyor ne yapabilirim?

o indirdiğin yazılım dosyası değil. updater programı. pc'in telefonu görmesi için önce nokia pc suite yüklemen lazım. telefonun kutuundan çıkan cd'de vardır. yoksa nokianın sitesinden indir
önce onu kur. pc telefonunu tanısın. sonra birz önce indirdiin programı çalıştır
yönergeleri uygula

tamam deniyoreum ama o cd ingilizce anlamıyorumki:((

sen nokianın sitesinden çek en iyisi:)

yaptım ama benm telefon kabul etmiyor.. sanırım servisin yolu göründü herkese teşekkür ederim..

ben cep telf tamiri yapıyorum n81 in 8gb hafızasında sanal dosyalar oluşmuştur muhtemelen bunuda güncelleme yada pc suite ile düzeltemezsin bunun için piyasada programlar var ufs jaf v.b gibi bu da telefoncularda mevcut yada servise gidip hard format attırabilirsin kolay gelsin...

ben cep telf tamiri yapıyorum n81 in 8gb hafızasında sanal dosyalar oluşmuştur muhtemelen bunuda güncelleme yada pc suite ile düzeltemezsin bunun için piyasada programlar var ufs jaf v.b gibi bu da telefoncularda mevcut yada servise gidip hard format attırabilirsin kolay gelsin...

teşekkürler hafta sonu garantiye yollucam artık...

yazılım güncellemesi için nokia teknik destek hattından hattından yardım alabilirsiniz. onlar size yardım ediyor. şimdi servise gönderseniz baya zaman alır gelmesi...

yıldız 3 yes açma tuşuna basılı tut açana kadar bekle sonra cihaz elle format atmış olacaksın tüm verilerin gider telefonuna herhangi bir sorun olmaz

umarım yapabilirsin :)

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama artık telefonu yolladım servise...

Geri