Myopel ücretsiz araç kontrolü

se-r-da-r

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar myopelin ücretsiz detaylı kontrol kampanyası var.Anladığım kadarıyla farlar,lastik ayarları vs. gibi bölümleri kontrol edecekler.Hazır gitmişken bahanesiyle aklımızdaki soruları da sorma imkanına kavuşmuş oluruz.Bilginize ve ilginize sunarım :)
[img=450x600]http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/01/18/20150118_220152.jpg[/img]

Ynt: Myopel ücretsiz araç kontrolü

Paylaşım için teşekkürler.

Sent from my iPad using Tapatalk

thnxx

Teşekkürler...:)

bişe yaptıkları yok bence gitmeye değmez ben yaptırdım adamlar lift e alıo aracı lastiklere bakıyolar o kadar yanı düşündüğünüz gibi bişe değil.

Paylaşım için teşekkürler.

servislerin normalde baştan savmacı bir yaklaşımlarının olduğunu biliyoruz, şimdi ben arabamı bu kontrol için götürsem aha angarya geldi diye iki saat bekletirler bedavacı diye söverler üstüne iki saat sonunda yalandan öyle bir bakıp çıkarırlar bas bas bağaran bir problem yoksa abi araç süper sıkıntı yok devam et diye sallarlar o yüzden hiç maceraya gerek yok ben hayır diyorum

thnxx

grkng link' Alıntı:
servislerin normalde baştan savmacı bir yaklaşımlarının olduğunu biliyoruz, şimdi ben arabamı bu kontrol için götürsem aha angarya geldi diye iki saat bekletirler bedavacı diye söverler üstüne iki saat sonunda yalandan öyle bir bakıp çıkarırlar bas bas bağaran bir problem yoksa abi araç süper sıkıntı yok devam et diye sallarlar o yüzden hiç maceraya gerek yok ben hayır diyorum

+1

Geri