Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar myopel.com.tr de yaklaşan servis bakımlarında MOT adında bir bakımın 2013 aralıkta olduğu yazıyor... Bu nedir bilgisi olan arkadaşım var mı?
servis müdürümüzü aradım ama sanırım bu satte uyumuş
aracınızın tescil tarihi nedir? tescil tarihinden 3 yıl sonra ilk muayene ve egzos muayenesi hatırlatıcısı olabilir. unutmazsam uyarın doğrusunu servisten öğrenir yazarım
aracınızın tescil tarihi nedir? tescil tarihinden 3 yıl sonra ilk muayene ve egzos muayenesi hatırlatıcısı olabilir. unutmazsam uyarın doğrusunu servisten öğrenir yazarım
MOT her nekadar tam olarak ilk arac muayenemize denk gelse de o degilmis arkadaslar. Mudurumuzle konustum. su an TR de yeni baslayacak olan bir uygulama. tam olarak netlesmeden bir sey yazmak istemiyorum. anlaigim kadariyla arti garanti benzeri onceden satin alinabilen bakim ile ilgili.