Mutlu Yıllar Efe Eryurt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice yıllara..

doğum günün kutlu olsun :)

Efe'cim... Cimbomlu kardeşim....Doğum günün kutlu olsun..Allah yeni yaşında mutlu,huzurlu,sağlıklı ve bol kazançlı günler nasip etsin inşallah...

Bülent abi özel mesaj yollamasa, bu konudan haberdar değildim...

Konuyu açan adaşım Efe olmak kaydıyla, mesaj atan herkesten özür diliyorum, görmemişim bu konuyu..

Siteden özel mesaj yoluyla Yeliz Hanım doğum günümü kutlamıştı, ona teşekkür etmiştim ama konu açıldığının farkında değildim :)

Herkese çok çok teşekkür ediyorum, iyi dileklerinizin Allah 2 katını size nasip etsin..

Burdaki arkadaşlık, dostluk, kardeşlik, abilik çok güzel ve sizleri yanımda görmek de öyle....

Tekrardan herkese teşekkür ediyorum, Bülent abi, hatırlattığın için sanada teşekkürler...

Bu arada, pastam bu... :) Adaşım Efe incelik yapıp Vosvos pasta koymuş, içine sindi heralde...

efe747.jpg

Bülent abi özel mesaj yollamasa, bu konudan haberdar değildim...

Konuyu açan adaşım Efe olmak kaydıyla, mesaj atan herkesten özür diliyorum, görmemişim bu konuyu..

Siteden özel mesaj yoluyla Yeliz Hanım doğum günümü kutlamıştı, ona teşekkür etmiştim ama konu açıldığının farkında değildim :)

Herkese çok çok teşekkür ediyorum, iyi dileklerinizin Allah 2 katını size nasip etsin..

Burdaki arkadaşlık, dostluk, kardeşlik, abilik çok güzel ve sizleri yanımda görmek de öyle....

Tekrardan herkese teşekkür ediyorum, Bülent abi, hatırlattığın için sanada teşekkürler...

senın bu kadar ıyı nıyete duyarsız olamayacagını bıldıgım ıcın gormemıssın dıye dusundum siteden o kadar memmunumkı ıkı gunden fazla ayrı kalamıyorum her sey cok arkadasca

balık tutulur yenir gider ama dostluklar bakı kalır

Geri