24 Ocak 2014 #21 M myugurge Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 2,451 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ahmetokur' Alıntı: Hocam küçük tüpse çabuk bitiyordur yav kaç kilometre giderki büyük tüpse iyi Genişletmek için tıkla ... Küçük olurmu ya 42 litrelik daha geçen fulleyim dedim 120 tl tuttu. :rakir:
ahmetokur' Alıntı: Hocam küçük tüpse çabuk bitiyordur yav kaç kilometre giderki büyük tüpse iyi Genişletmek için tıkla ... Küçük olurmu ya 42 litrelik daha geçen fulleyim dedim 120 tl tuttu. :rakir:
24 Ocak 2014 Konuyu Başlatan #22 ahmetokur Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Nis 2013 Mesajlar 2,746 Tepkime puanı 1 Puanları 0 myugurge' Alıntı: Küçük olurmu ya 42 litrelik daha geçen fulleyim dedim 120 tl tuttu. :rakir: Genişletmek için tıkla ... Ooo büyük iyiymiş ya. Küçük tüpte bile o 4 ışığın mutluluğuyla kendini kaybeden arkadaşlarım var, şuan seni iyi anlıyorum
myugurge' Alıntı: Küçük olurmu ya 42 litrelik daha geçen fulleyim dedim 120 tl tuttu. :rakir: Genişletmek için tıkla ... Ooo büyük iyiymiş ya. Küçük tüpte bile o 4 ışığın mutluluğuyla kendini kaybeden arkadaşlarım var, şuan seni iyi anlıyorum