mutlaka herkes okusun ATATÜRK'E yapılan saygısızlığa sessiz kalmayalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otenazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

otenazi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opelciler bu konu gerçekten bizleri ve her TÜRK vatandaşını çok yakından ilgilendirmesi gereken bi konu..youtube da yüce önder ATATÜRK ile dalga geçilen bi video yunanlı bir o.ç. tarafından yayınlanıyor sizden istediğim verdiğim linke girmeniz ve flag as iconuna tıklayıp hate speech i seçmeniz bu sayede bu video yu ordan kaldırabiliriz..modlardan da rica ediyorum bu konuyu taşıyabileceğimiz en görülür yere taşıyabilirsek siteye giren herkesin haberinin olmasını sağlamış oluruz die düşünüyorum..herkesin gerekli ilgiyi göstereceğinden adım gibi eminim zaten..

http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k&mode=related&search=

''Please login to perform this operation'' diyo ama tıkladığında ... :eek: :( :confused:

forumda bu konudan 2 tane mevcut 3. sü bu

http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k sitesinde büyük bir rezalet yaşanıyor Ulu Önder'imiz adına koyulmuş bu video kemal gay turk adıyla yayında
Videonun kaldırılması için (Flag as Inappropriate) Linkine Basınız ve oradan (Hate Speech) seçiniz Ve en önemlisi bu maili arkadaşlarınıza da forward edin

(metnin ingilizcesini altdaki linke yollayın)

--ayrıca arkdaşlar şu çirkin görüntünün link'ini verip durmayın--

Sitenin iletişim adresi olan ‘www.youtube.com/contact’a videonun yayından kaldırılması için İngilizce istekte bulundu. YouTube yöneticileri, bu çağrılara kayıtsız kalıp, videoyu yayından kaldırmadı. Binlerce kişi YouTube'a şu metnin İngilizce'sini gönderdi:

“Yayınlamakta olduğunuz bu videolar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaret ve küfürler içermektedir. Ayrıca Türk milleti ciddi bir şekilde aşağılamaktadır. Bu nedenle sizi kınıyor ve videoların bir an evvel yayından kaldırılmasını istiyoruz.''

METNİN İNGİLİZCESİ

“YouTube administrators, The videos you have been still broadcasting contain contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk the founder of the Turkish Republic. Also, Turkish nation has been seriously insulted in this still broadcasting video. Because of these reasons, We do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible.''

rezil bir şerefsizliktir bu Türk milletinin geçmişi we warlığının sabote edilmesiniz en iğrenç göstergesi..

Kardeş girdim ama silmişler:)

silmeyipte ne yapacaklardı şerefsizler para kazanacaklar

tanıdığın düşmanından korkma...tanımadığın arkadaşlarından kork

bu olaylar birşey değil...siteyi filan kapatırsın geçer...peki ya insanların beyinlerini? gümbür gümbür tabandan gelen ihaneti? buna ne yapılacak?

adi karaktersiz şerefsizler ne geçiyosa bu videoyu koyunca ellerine anlamıyorum bunları öldürmeyeceksin warya Herkese Ders Olsun Die Anıtkabirin karşısında sallandıracaksın gör bakalım bir daha ULU ÖNDERİMİZ HAKKINDA ATIP TUTABİLECEKLER Mİ.....

Geri