Müslümanlar (temelde arap dunyası)neden beynini kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peygamber kimlere gelir yoldan cıkanlara

zamanında ISA geldi hristiyanlar yoldan cıktı
MUSA geldi musevilere
ve MUHAMMED de MUSLUMANLARA gelmedi, yoldan cıkan Kureyş arap kabilesine geldi

Arkadaş meydan burası değil. Sizleride siyasi arenada görmek isteriz. Derler ki bekara avrat boşamak kolay! Önce bir yerlere gelin sonra ahkam kesin. Dürüstlük dediğiniz şey boş yerde değil eline güç geçtiği zaman belli olur bunu untmayın. Bugün birileri hakkında atıp tutanlar eminim kendileri o mevkiye gelince ki gelebilirlerse devleti çulsuz bırakırlar. Ha bu arada ülke kutuplaşıyor diyenlerede iki çift sözüm var. Bu kutuplaşma neden hep tek taraflı oluyor?

Meydan burası değilse niye böyle bir konu açılıyor ki? Ben bekarım, karı boşamaya meyilim olduğundan evliliği aklımdan dahi geçirmiyorum, herşeyin bir yalandan ibaret olduğunu bildiğimden nokta atışına daha yatkınım. Kimi arkadaşlar din düşmanlığı falan diyor da açıp türkçe mealli kuranı kaç kez okudular bu da muama, ben sabahlara kadar türkçe meal okuyup araştırma yaptım. Değiştirlmemiş tek ve son din islamdır diye bilinir ama bazı kısımları sanki adnan oktar hoca yazmış gibi, okuyan bilir, okumayan körü körüne savunur. Benden tavsiye bir okuyup gerçek birer müslüman olmak ve arapların müslüman olmadığını, bizim gerçek Türk nasıl olabileceğimizi öğrenmektir. Neticede bir otomobil marka forumudur, bir yerde de ahkam kesme konusunda da haklısın, saygılar...

Konunun ucu iyi görünmüyor.Ve aslında bu tür konuların "fan club" yapısında derinleşmeside doğru değildir.Zira gelişmiş ülkelerin hiçbirisinde böyle bir örnekte yoktur.
Düşüncelerinize saygı duyuyorum ancak konu derinleştikçe gidişatı değişiyor.Konuyu kapatmayı uygun görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri