2 Eki 2007 #11 got_the_life Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Ocak 2007 Mesajlar 618 Tepkime puanı 0 Puanları 16 araba felaketmiş valla hayırlısı olsun
3 Eki 2007 Konuyu Başlatan #12 murry666 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 659 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 jantlarda mı gitti Genişletmek için tıkla ... malesef ewet, yeni vectra 5 delikli ve ona oladi icin jantlarda gitdi daha 1sene dolmamisdi daha güzellerini alırsın Genişletmek için tıkla ... aldim bile, ben rahat dururmiyim. opc jant aldim, kisin gelcek on: elimde kalan station vectra heralde 2.2 mi Genişletmek için tıkla ... ewet güzel arabaymış yaw... Genişletmek için tıkla ... gardes yarami acma.... bu satılan 1.8 motor dimi ? Genişletmek için tıkla ... ewet, malesef motoru biraz ufak gelmeye basladi bana...
jantlarda mı gitti Genişletmek için tıkla ... malesef ewet, yeni vectra 5 delikli ve ona oladi icin jantlarda gitdi daha 1sene dolmamisdi daha güzellerini alırsın Genişletmek için tıkla ... aldim bile, ben rahat dururmiyim. opc jant aldim, kisin gelcek on: elimde kalan station vectra heralde 2.2 mi Genişletmek için tıkla ... ewet güzel arabaymış yaw... Genişletmek için tıkla ... gardes yarami acma.... bu satılan 1.8 motor dimi ? Genişletmek için tıkla ... ewet, malesef motoru biraz ufak gelmeye basladi bana...
3 Eki 2007 #13 dejaay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 1,368 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Geçmiş olsun..