Müjde:astra g için direksiyon orta gövde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpay33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne gerek var ki plastiklerle uğraşmaya.Orta parçayı alıp amblemi eskisinden çıkartıp yenisine takarsın bitti...Yenisinin üzerinde yok mu yani korna yeri. :)
var hemde sok tak derdi yok ve daha saglam olur.sadece logoyu cikar ve yenisine tak dedigin gibi

evet var:D

sadece korna lastikleri 10-15 ytl komple kapak 50 ytl civarıydı parcacılarda ama 25 ytl bilem varmış:):)

acaba orjinalinin birebir aynısımı

evet var:D

sadece korna lastikleri 10-15 ytl komple kapak 50 ytl civarıydı parcacılarda ama 25 ytl bilem varmış:):)

neresi var ankarada bu işi yapan.????
bide korna lastiklerini değiştirirken gene airbağ felan söküp alttan mı yapıyorlar bu işi , yoksa üstten airbaği sökmeden mi değiştiriyorlar

İngiltereden VAUXHALL logolu dreksiyon kumandalı hava yastıklı ASTRA G komple dreksiyonu fiyatı 10 paundu geçti diye almamıştım. işe bak 2000 ytlymiş. vah vah vah

kötü kaçırmışsın

ben ist.aksaraydan aldım. 35 ile 50 ytl arasında değişiyor. Takmasıda kolay.. bilginize

Ne gerek var ki plastiklerle uğraşmaya.Orta parçayı alıp amblemi eskisinden çıkartıp yenisine takarsın bitti...Yenisinin üzerinde yok mu yani korna yeri. :)

katılıyorum size komplesini yan sanayisi 25ytl orjınali 45 ytl sadece o lastigi degiştirmek 100ytl verip kazıklanmak yerine 45ytl komplesi alınır

Yan sanayiden alınan bu kapaklarla ilgili bence daha dikkatli olmak gerek.Çünkü airbag bu kapağı kırıp açılıyor.Yani bu parça önemli.Allah göstermesin bu yan sanayi kapak, kaza sırasına ya airbag te sorun çıkarırsa.

Allah şükür korna kullanmadığımdan sorun olmuyor camı aç bağır cinsi tabi bu işin şakası sellektor neyine yetmio

Geri