muayne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün sızdırmazlık ve genel muayne yaptırdım beni baya yordu koskoca istbulda bitene istasyon olmazmı ta kumburgaza gittim sabah 06 da ordan genel muayne için hadımköye aman gitcek arkadaş lara tavsiyem iyi pilan yapın ve eksiksiz gidin yoksa yanarsınız gidiş geliş 130 km civarı yanarsınız ne lazım bilgi isteyen olursa seve seve yardımcı olurum ben yırttım sizde yırttın

Selam Umut bey ben gerekli belge ve bilgileri rica edebilirmiyim? Teşekkürler.

tabi lpgli ise proje faturası önce sıdırmazlık raporu alcaksın dikkatet tüpün altında yeretemasettiği yerde ince halımı ölebişey olmasıl lasım tüpcülerbilir yoksa diyorum belki vardır hatırlatıyım sonra ek1 belgesi dolduruyosun tüpü işlet mekiçin şimdi gerekli belgeler 1 temizkağıdı 2 trafik sigortası belgesi 3 noter satış kağıdı muayne gitmeden internetten randevu al beklemessin muayneye giderkende 126 lira harcı yatırıyosun gittiğin muayne istasyonunda yatır uraşmabaşkayerde arabanı sıran gelince görevliler alıyo içeri sokuyolar dikkatet enufakşeyi atlamıyolar geri göndermesinler iyi pilanla gitmedin cumartesi acık lpg için kumburgaz cumartesi acık bide kartal var o kapalı cumartesi

Teşekkürler sağolun

Geri