muayene cam filme takıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramo44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya cam filmi RUHSATA İŞLENMEZZZZZZZZZZZZZ BU KONUYLA İLGİLİ MİLYONLARCA SORU VAR ANA FİKİR İŞLENMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MUAYNEDENDE YARIM KUSUR GEÇER BUKADAR BÜYÜTMEYİN GÖZÜNÜZDE YAA ARTI BAKAN MİLLETVEKİLİ RUHSATA CAM FİLMİ İŞLETİYO DİYE BİSEYDE YOK BAZI SEGMENT ARAÇLAR ZATEN CAM KARARTMALI ÇIKIYO OYÜZDEN SORUN OLMUYOOO

söktüm filmlerii yenisini yaptırıcaz artıkk

Filmi sökerken arka camdaki film nasıl söküldü acaba.? Rezintansa zarar vermeden sökülüyormu? Yarın öbürgün sökersem diye merak ettim de.!

Bende Çağatayın dediği gibi cam filmi ruhsata işlenmiyor diye biliyorum. Ruhsata işlenmesi sadece bir söylenti.

yaptırdığım yerde beni ikaz etmişti arka cama dikkat et diye kendim söktüm ama göz alışması olmuşş yaptırıcam parada bu arada boşa gidince 50 likden yaptırıp denesem mi diyorum 3 ay kullanmadımm öncekini

ya cok sacma bence led lerin yasak olması.

Bir gün geciriler bir gün gecirmezler belli olmaz..

benim arabanın filmi konya tüv den hafif kusur diye geçtii sorun yaşamadım...

ya cok sacma bence led lerin yasak olması.

O Ledleri hangi zevke hizmet kullanıyorsunuz arkadaşlar.
O kadar basit gözüküyor ki karşıdan. Neonlu Şahin ile aynı konsept.

Hele kaliteli arabalaraınıza takanlar var aranızda.

Yapmayın...

Alırsın Audi, onda orjinali var.

Gerisi basitlik.

ben bir kez daha muayeneye grcem.spor son susturucuyu kusursuz diye mi geçiriyorlar yoksa hafif kusurlu olarak mı.muayene kağıdında hafif kusur yazılmaması gerekiyor.(aracım 1,3 cdti solda son susturucu, sağda boru ile bağlantılı uç var)

Geri