mtvm düşmüş ...mutluluktan ağlayasım geldi :D

tedirgin_08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün aracımın 6 aylık vergisini yatırayım dedim...zaten zamda binmiştir üzerine diyterek bankanın yolunu tuttum ..her neyse sıra gelince bayan vergi ücretinin 52 lira olduğunu söyledi .. ben 125 küsür bekliyordum şaşırdım.. çünkü bi önceki ay öyle yatırmıştım.. bayana tekrar bakmasını söyledim bvi yanlışlık olmasın bak dedim.. güldü yok yok dedi :D ..aracım 07 07 99 model corsa ..inşallah sonradan bişey çıkmaz ..

:maden::rakir:

benim motorun 6 aylık vergisi 51tl :)

arkadaşlar bugün aracımın 6 aylık vergisini yatırayım dedim...zaten zamda binmiştir üzerine diyterek bankanın yolunu tuttum ..her neyse sıra gelince bayan vergi ücretinin 52 lira olduğunu söyledi .. ben 125 küsür bekliyordum şaşırdım.. çünkü bi önceki ay öyle yatırmıştım.. bayana tekrar bakmasını söyledim bvi yanlışlık olmasın bak dedim.. güldü yok yok dedi :D ..aracım 07 07 99 model corsa ..inşallah sonradan bişey çıkmaz ..

:maden::rakir:

15 ustu oldu artık abısı buyudu araban o yuzden bırde motorun kac cc oda farkettırıyor

benim motorun 6 aylık vergisi 51tl :)

abicim bana 1 lira gecikme zammı almışlar :D olsun helal olsun 1 liramda :D: D:maden::maden:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:35 ----------

15 ustu oldu artık abısı buyudu araban o yuzden bırde motorun kac cc oda farkettırıyor

artık yaşlanıyorlar abi.. zamanı gelecek kimsesizler yurduna bırakacaz :maden:

Arabayı aldığımda 288 lira idi, geçen yıl 123 liraya düştüğünde böyle içimde bir kelebekler, yeniyılda da sadece 4 lira zamla 127 lira olması falan harika birşey :D

Aynen bi sıkıntı yok, 16 yaş sınıfına girmiş araç...
Bundan sonra devletin zamları dışında verginiz artmayacak veya azalmayacak..
Hayırlı olsun.. Aşağıya fotoğraf attım konuyla ilgili..

Kl4EAp.jpg

Geri