mtvden başıma gelenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 13.07.2009 itibari ile aracımın muayenesi bitecek.bende lpgyi ruhsata o zaman işletirim diye sallamış ve geçen senenin 2.bandrolunude almamıştım.bu gun vergi dairesine gittim benden geçen sene 2.taksiti için 360 tl aldılar bu gun muameleciye gittim önündeki listede benim yatırmam gereken tutarın 137 x 2= 274 yıllık olduğunu gördüm nasıl olduğunu sorduğumda valla bilmem sen bi vergi dairesine git dedi gittim dosyayı çıkarttı meğer benim 2003 araba orda 2008 diye kayıtlı imiş.ne olacak dedim 2 güne düzelir dediler yatırdığım fazla parayıda alacağımı söylediler çok şükür atlattık bugun böyle bir olay yaşadım tecrübe oldu aklınızda bulunsun

Burası Türkiye! Neyse yine zarardan dönmüşsünüz Allahtan. Herkese de örnek olur bu, kontrol etmek lazım.

2008 kalsaydı :) 1 yaşında arabaya biniyomuş gibi hissederdin ne güzel :) işte memurların enterasan hataları bazen acayip şeyler çıkarıyo karşımıza

usta pekı sen aracın vergısının ne kadar oldugunu bılmıyomuydun??? yanı 1 taksıt ıcın 360 lıra ıstendıgınde bu nıye bu kadar fazla demedın mı??? bana o cok ılgınc geldı... sonucta burası türkiye ben 50 defa ınternetten arastırırım yatırılcagı zaman ona gore gıder yatırırım yanı...

usta pekı sen aracın vergısının ne kadar oldugunu bılmıyomuydun??? yanı 1 taksıt ıcın 360 lıra ıstendıgınde bu nıye bu kadar fazla demedın mı??? bana o cok ılgınc geldı... sonucta burası türkiye ben 50 defa ınternetten arastırırım yatırılcagı zaman ona gore gıder yatırırım yanı...

ykuarda yazmıştım tüpü muayene zamanı ruhsata işletirim diye ozaman müsait değildi durum 2008/2yi geçen gün yatırdım daha araştırmadım daha doğrusu yanlışlık olacağı aklıma gelmedi muamelecinin yanına gidince öğrendim

Geri