MTV iadesi alan !

Fatih abi chatboxtayım.. :D

evet geçen yıl ki vergiler ödenmiş olmalı

evet geçen yıl ki vergiler ödenmiş olmalı

Geçen yılki vergiler ödendi zaten ama makbuzları yok.. Zaten ödendiğini sistemden görüyolardır, ekstra bide makbuz mu istiyorlar ?

Zaten görüyorlar
istemediler

iademı edıyolar yoksa bu aykınden mahsupmu edılıyor

iademı edıyolar yoksa bu aykınden mahsupmu edılıyor

Valla ben de öyle umuyordum ama, iade için hesap bilgisi isteniyor, yani hesabına geçiyorlar. Tuğba nın başvurduğu 10 gün olmuş, hala geçmemişler hesabına..

iade talep edilebilmesi için aracın illa ki üzerimizde mi olması gerekiyor yoksa sattığımız araçtan da böyle bi talepte bulunabilirmiyiz??? ayrıca bizim doblomuz vardı 1.9 motor 2 yıl kadar bindik acaba o araba içinde böyle bi talepte bulunulabilir mi yoksa bu kapsamda değil mi ?

geçmişe yönelik iade işlemi olmayacağını düşünüyorum sadece yıllık vargi borcunu öderken başvuru yapmalısınız ben 612 tl ödedim bakalım ne kadar ödeyecekler geri

ama adam ödemiş öyle yada böyle cepten o para çıkmış...bence ödenmemesi saçma olur...para iade almak için illa ki arabayı kullanmaya devam mı etmek gerekiyor ki...

iade talep edilebilmesi için aracın illa ki üzerimizde mi olması gerekiyor yoksa sattığımız araçtan da böyle bi talepte bulunabilirmiyiz??? ayrıca bizim doblomuz vardı 1.9 motor 2 yıl kadar bindik acaba o araba içinde böyle bi talepte bulunulabilir mi yoksa bu kapsamda değil mi ?

Aracı sattığınız kişi yararlanır ondan, ruhsat sahibi. Tersi de geçerli, yani; bi araç aldınız, 2009 için bi önceki sahibi fazla vergi ödemiş. Şuanda başvuruyu siz yaparsanız ruhsat sahibi olarak iadesi siz alırsınız. Yani kişi önemli değil burda, araca ödenen vergi sözkonusu karara uyuyor mu, uymuyor mu, mesele bu..

Geri