MTM kit kullanıcıları

volkan845

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracında mtm kit kullanan veya kullanmayı düşünenlerin yorumlarını öğrenmek istiyorum

Geçen hafta salı günü mtm kiti aracıma taktırdım.Şuan için benzinden pek bir farkını görmedim.Yakıt durumu ise 20 tl ile 88 km yol yaptı.Yakıt olarak aygaz kullandım.Sadece arada bir rölanti oynaması oluyor.o da sanırım kelebek temizlendi.o sebeple.kelebeğin adaptasyonu gibi bir işlem yapılması gerekiyormuş.Ankarada nerde yaptırabilirim bilmiyorum şuan için..

88 km şehir dışı değilmi ?

x16xe sanırsam motor kodunuz? Adaptasyon yapılmıyor. Enjektörlerden çok ince hava alıyor olabilir.

hayır şehir içi.. henüz sehirdişina çıkmadım

x16xe sanırsam motor kodunuz? Adaptasyon yapılmıyor. Enjektörlerden çok ince hava alıyor olabilir.

sanırım dediğiniz kod. peki sorunun bu olup olmadığını nasıl anlarız.opel servisi bana 2 depo kullan sonra tekrar bakalım dedi.

sanırım dediğiniz kod. peki sorunun bu olup olmadığını nasıl anlarız.opel servisi bana 2 depo kullan sonra tekrar bakalım dedi.

Rolanti regülatörü de olabilir. Söküp, takarken doğru montaj dan emin olduktan sonra arıza aramak gerek.

Geri