mp3 ve navigasyon ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozann1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozann1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba,gecen gün yolda giderken navigasyonun sesli komutları vermediğini farkettim ayrıca mp3 teki film ve müziklerin çalıstığını fakat seslerinin gelmediginide.dvd ,radio,bluetooth ta sorun yaşamıyorum,birden fazla mp3te denememe rağmen,navigasyon ve mp3 ten ses alamamaktayım,bu konuda bilgisi olan varmı? Tesekkurler

Ynt: mp3 ve navigasyon ses sorunu

Herhalde kimsenin başına böyle birşey gelmedi anlaşılan  :(

Forumda böyle bir sorun yaşayan birisi vardı ama linki bulamadım. Veya ben yanlış hatırlıyorum...

Ekranin kenarinda 2 tane delik var. Alttakine toplu iğne ile bastirin cihaz resetlensin sonra deneyin büyük bir ihtimalle düzelecektir.

Akşam deneyeceğim,teşekkürler verdiğiniz bilgi için

düzeldi mi? bende de buna benzer sorun vardı. bende sadece radyodan ses geliyordu, onun dışında hiçbirinde ses gelmiyordu, sonunda çözüm buldum da kurtuldum.

ilhana38 link' Alıntı:
düzeldi mi? bende de buna benzer sorun vardı. bende sadece radyodan ses geliyordu, onun dışında hiçbirinde ses gelmiyordu, sonunda çözüm buldum da kurtuldum.
Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtirseniz aynı problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz....

benim sorunum dediğim gibi sadece radyodan ses gelip, diğerlerinden (usb, bluetooth, dvd, tv...) ses gelmemesinden kaynaklanıyordu.
resette çektim ama bir faydası olmadı.
en sonunda akü başlarını söktüm, 5-10 dk bekledikten sonra tekrar taktım ve sorun çözüldü. hepsi çalışmaya başladı.

ilhana38 link' Alıntı:
benim sorunum dediğim gibi sadece radyodan ses gelip, diğerlerinden (usb, bluetooth, dvd, tv...) ses gelmemesinden kaynaklanıyordu.
resette çektim ama bir faydası olmadı.
en sonunda akü başlarını söktüm, 5-10 dk bekledikten sonra tekrar taktım ve sorun çözüldü. hepsi çalışmaya başladı.
merhaba, mesajınızı şimdi görebildim ne kadar faydası olur bilmem ama yine de yazayım belki başkalarına yardımcı olabilir. Navigasyon menüsünden sesi kapatmış olabilirsiniz, benzer durum benim de başıma gelmişti gariptir ama navigasyondan sesi açtım sorun kendiliğinden düzeldi.

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Ekranin kenarinda 2 tane delik var. Alttakine toplu iğne ile bastirin cihaz resetlensin sonra deneyin büyük bir ihtimalle düzelecektir.
+1 ayrıca resetlemek istemiyorum derseniz genel ses ayarlarından "sıfırla" sekmesini bularak sorunu düzeltebilirsiniz.

Geri