mp3 ON CHANNEL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şarkının ismi görünmüyor. çok da önemli değil önemli olan müziğin net olarak dinlenebilmesi ve kumanda sisteminin çalışıyor olması.

büyük şehirlerde
oturanlar almayın
sakın
boş radyo frekansı olmadığı için cızırtı dinler verdiğiniz paraya ağlarsınız...

bende düşünüyodum ama boş kanal bulunmama durumu ya da cızırtı falan olması soylentileri kafamı karıştırdı
bunun adaptörü evde normal fişede takılabilse hoş olur gibi
gerçi mp3 lü vcdler teypler var ama
bi fikir işte benimki
takarız fişe açarız mutfakta radyoyu

valla tam bartına göre üretilmiş bi icat burda bütün frekanslar boşş

Bu ürünün 512 MB'lık olanından aldım.
Kullanım kılavuzu çıkmadı.
Bilgisayara taktım, nasıl parça yükleneceğini anlayamadım.
Flash disk taktım ondan da çalmadı.
Bir sürü de para verdik.

ben almistim, ses kalitesi cok kötüydü,hemen geri verdim. kaset adaptöründen daha memnunum...

ben www.hepsiburada.com dan aldım.astra g aracımda kullanıyorum.harika bir ses kalitesi var.kumandayıda rahatlıkla kullanıyorum.7 tane frekansı var.herhangi birine ayarlayıp dinleyebilirsiniz.bence çok kullanışlı bir cihaz herkese tavsiye ederim arkadaşlar.

Cd-mp3 çalarların kalitesini vermez, onunla uğraşacağına pioneer'in veya sony'nin 250 milyonluk herhangi bir cd-mp3 çalarını al daha iyi

ben de almayı düşünüyorum 512 mb(120-140 şarkı eder) hafızalı gittigidiyor dan (80 ytl civarı-yanlış hatırlamıyorsam)...
orjinal kaset çalar teybi çıkaracağıma,cd-mp3 çalar alıp takacağıma daha sağlıklı bir şey bu mp3 transmitter ,tavsiye ederim

buyuk sehırlerde tam bır copluktur
kucuk sehırler yada otobanlarda ıs gorur
dıreksıyondan sadece ses kontrolu olur
sabıt bır radyo kanalı dınledıgınız dusunun
bende satıyorum bunlardan hatta arac kıtı sklınde olanıda avr tel kolaylıgı saglıyor
ama buyuk sehırlere tavsıye etmıyorum

Geri