mp3 çalarda müzik seçimi???

prens2381

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımda ki mp3 çaların içine taktığım cd'lerin içerisinde genelde 180e yakın parça var. ancak örneğin ben 70 yada 82 veya 95inci parçayı hemen açmak isterken mecburen tek tek şarkı atlayıp istediğim müziğe kadar değişiklik yapmak zorunda kalıyorum..! bunun kısa yolu yok mu? yani mp3 cd çaların yanında bulunan radyo frekanslarının ayarlandığı 1den 9a kadar olan sayılarla direk istediğimiz müziğin sırasını yazıpta açamazmıyız? şimdiden teşekkürler..!mp3.webp

Altarnatif bir çözüm okumuştum bununla ilgili forumlarda.
Bende aracı yeni aldım CD30/MP3 teyp kullanıyorum tam bilgim yok fakat MP3 CDsi yaparken 10-20-30-40 gibi klasörler yarat içine 10 mp3 atacak şekilde parçalarsan şarkılarını konsoldaki CD/MP3 tuşuna basarak albümleri dolaşabililiyorsun ekranda 10 sonra 20 tuşa bastıkça 30 -40 gibi seçtiğin klasörlerdeki şarkıları dinliyebilirsin bildiğim okuduğum tek çözüm bu.

Son düzenleme:
teşekkür ederim cevap için birol..! başka bir yöntem bilen yok mu arkadaşlar..????

başka yöntem yok ..klasör mantıklı bir çözüm zaten

çok sağolun cevaplar için..!

Açıkcası aracı bende yeni aldım Bunuda servise danışacam çok soru işareti var kafamda araçla ilgili çözemediğim belki bişeysi vardır uygulanabilen. Bi Çözüm alırsam servisten buradan paylaşıcam..

direk parça numarasını girip istediğiniz parçaya ulaşamıyorsunuz ancak klasör klasör şarkıları kopyalamak en basit çözüm..

Servisten bilgi aldım ama denedim olmadı servisinde tam bir bilgisi yok.

İleri - Geri butonuna 3sn basılı tutunca 5 parça birden atlıyormuş 5-10-15 die şarkınız artık kaçıncı sıradaysa atlıyor dediler ama anlamadım yapamadım...

ileri veya geri tuşuna basılı tutunca olmuyor sadece çalan şarkıyı ileri ve geri hızlı bir şekilde sarıyor

CD/MP3 butonuna basınca Albüm - CD info - Random Off Çıkıyor Random ON yapınca rasgele parça seçimi aktif oluyor ve ekranda solda üste R(+) şeklinde bir simge çıkacak bu şekilde 300 parçalık mp3 arasında ragele bir numaraya otomatik atlıyor istenilen numaraya atlaması imkansız :D yakınlarına geldiyse ramdom OFF yapıp ileri geri yaparak o sayıya ulaşabiliriz çok zahmetli bir iş gözü ekranda oyalaıyor :D kaza yaptırır çok dikkat dağıtıcı.

Sanırım en güzel çözüm CD yaparken Klasörlemek.

Son düzenleme:
Geri