motosiklette buji sorunu

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
benzin fiyatlarının uçmasından sonra ne zamandır aklımda olan küçük motor işini gerçekleştirdim ve 150lik aldım(malum öteki hayvan içiyor:)) bunun bujisini değiştirmek istiyorum orjinal bujisi bosch ur5ddc(ne hikmetse bulamadım) onun yerine ngknında aynı motor için ürettiği cr9ekyı aldım fakat bu bujilerin rakalarının ısıyla alakalı olduğunu biliyorum daha takmadım ama takarsam ne gibi sorun olur

Yıllardır motor kullanırım tak gitsin ateşleme sisteminde sorun yok ise mis gibi çalışır ;)

Yıllardır motor kullanırım tak gitsin ateşleme sisteminde sorun yok ise mis gibi çalışır ;)

Nadir abi ateşlemede sorun yok fakat bizimkiler için buji seçer dediler bakkal dönüşü eve gelirken dik yokuş var tam orada bişey olursa 150 kiloyu itmesi var tek korkum bu:)

Çağatay hiç korkma derim... hiç bir halt olmaz bakma sen motorlar çok cefakar araçlar yıllardır bindim dağ taş gezmediğim yer kalmadı. Şimdi benim durumum ortada ya ya değilse aklımda sürekli ya da bir ATV alam diye deli gibi düşünmeye başladım yeminle... motorun gözünü seveyim yaw... benzini koy ver odunu bana mısın demez.

aynen nadir abiye katılıyorum. sıkıntı olmaz ateşlemede felan kaçak göçek olmasın yeter.

Çağatay hiç korkma derim... hiç bir halt olmaz bakma sen motorlar çok cefakar araçlar yıllardır bindim dağ taş gezmediğim yer kalmadı. Şimdi benim durumum ortada ya ya değilse aklımda sürekli ya da bir ATV alam diye deli gibi düşünmeye başladım yeminle... motorun gözünü seveyim yaw... benzini koy ver odunu bana mısın demez.

motorlar öyle ya 150lik 12bin devir yapıyor şehir dışına gittim 120 km zaten son hızı gıkı çıkmadı arabayla bir buçuk saat son hızda(red line) gitsek herhalde motoru kucağa alırız:Datvde çok zevkli de bana tek kişi tehlikeli geliyor tetrz dönünce altında kalıyorsun kurtaracak kimsede yoksa yandın:D

aynen nadir abiye katılıyorum. sıkıntı olmaz ateşlemede felan kaçak göçek olmasın yeter.

teşekkür ederim bugün deneyeceğim bakalım vericem kırbacı az yakması hoşuma gitti 100 kmde sanırım 2 yada 2.2 litre yakıyor:D

motorlar öyle ya 150lik 12bin devir yapıyor şehir dışına gittim 120 km zaten son hızı gıkı çıkmadı arabayla bir buçuk saat son hızda(red line) gitsek herhalde motoru kucağa alırız:Datvde çok zevkli de bana tek kişi tehlikeli geliyor tetrz dönünce altında kalıyorsun kurtaracak kimsede yoksa yandın:D

teşekkür ederim bugün deneyeceğim bakalım vericem kırbacı az yakması hoşuma gitti 100 kmde sanırım 2 yada 2.2 litre yakıyor:D

Ver kırbacı bir şey olmaz hatta daha çok mutlu olur :D daha yok mu der...:rakir::rakir:

motor ne çin çon mu :) 150 lik

motor ne çin çon mu :) 150 lik

yok imzadaki hindistan malı hondadan sonra elimde kalır diye çin almadım :)acayip az yakıyor başbakan duysa 10 tl yapar benzini:)

Geri