Motorun İçini Açacaklar Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel dört dörtlük işini yapan özel servisler var ama bazılarıda tam tersi oluyor demekki. sadece çabuk karar vermeyin iyi araştırın arkadaşlar. bir kaç servise sorun,inceleyin,irdeleyin arızanızın sebebi ne olabilir diye.
bu forum sayesinde bile bir çok arıza hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
ayrıca tavsiyem arabanızın başında durun. arabanızı bırakın yarın alın diyenlerle işim olmaz benim.

neyse adam ticaret yapıyor belki yazmam doğru olmaz.

Özele yaz arkadaş burda birbirimizi tutmak zorundayız yani bu gün aynı şey senin başına gelecek olsa şahsen ben uyarırım başıma bu geldi arkadaş haberin olsun ister götür şansını dene ister götürme derim oda düzgün yapsın değilmi işini işini düzgün yapanı başımızın tacı etmeliyiz kötü yapanıda teşir etmeliyiz ayrıca kötü işin veya işçiliğin ticareti olmaz anca kandırmaca olur şahsi görüşüm ....

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar

ben 97 model astra 1.6 gls aldım bu araba km de ne kadar yakıyor şehir içi ve şehir dışı

ben 97 model astra 1.6 gls aldım bu araba km de ne kadar yakıyor şehir içi ve şehir dışı
katalog verisi şehir içi 8.4 şehir dışı 5.3lt /100km

ben şehir içi 7.5lt şehir dışı 5lt yaktırıyorum. yani şehir içi 231 ykr, şehir dışı 150ykr. şehir içi sakin orta yoğunlukta, şehir dışı 90km sabit. araç 96astra f

katalog verisi şehir içi 8.4 şehir dışı 5.3lt /100km

ben şehir içi 7.5lt şehir dışı 5lt yaktırıyorum. yani şehir içi 231 ykr, şehir dışı 150ykr. şehir içi sakin orta yoğunlukta, şehir dışı 90km sabit. araç 96astra f

Benim arabanın fabrika verileri 10,1 şehir içi şehir dışı 6,0
Ben şu an iti bariyle 400 binlira yakıyorum şehir içinde ama havada soğul -7 lerde yani
231ykr yazmışsın bu benim hayalim sanırım :D

Geri