motorulu taşıtlar vergisi affı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
....

Son düzenleme:
bizde düzgün bir biçimde yatırıyoruz ama sonuçta olaya zamanında yatıramayan insanın gözünden de bakmak lazım oldu ya paranız olmadı sıkışıktınız hastanız vardı vs. vs. sebepten dolayı yatıramadınız daha sonrası için faiz işledi bu daha da kötü oldu yatıramayan kişi için burda faizin affedilmesi bence bişeyi değiştirmiyo sonuçta günü gününe ödeyen insandan daha az para ödemiyor geç ödeyen insan da

Bu ülkenin dürüst insanlarını devlet her zaman keriz yerine koymadı mı? Vergimi yatırmak için İzmir'den Ankara'ya kadar gittim. ( Vergi diliminden faydalanmak için ) Araba Ankara plakalı olduğu için vergisi için Ankara'ya gitmek zorunda kaldım. Vergi dairelerini online yaptık diye övünen devletim araç vergisi indirimini nedense İzmir'den yapamayacak kadar aciz. Zaten çıkartılan aflar yüzünden bu hale gelmedik mi? Kimse param yoktu yatıramadım edebiyatı yapmasın. Bir depo benzin 180 ytl olmuş. Benzine aksesuara gelince para bulacaksın vergiye geldi mi param yok. Oh ne güzel.

bilgi için teşekkürler.Vergi borcum vardı 6 adet bandrol 2150ytl iyi olur yani.

arkadaşlar benimde borcum var ama benden değil aldığım arkadaş yatırmamış bende dört gözle bekliyorum takip edicem konuyu

EN GÜZELİ internetten ödeme hiç sıra beklemiyosunuz :)

güzel bi çalışma umarım faydalanabiliriz

Geri