Motorlu Taşıt Vergisi kazığı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kgb2041

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,
Ben KKTC de görev yapıyorum ve daha 10 günlük Astra HB Enjoy 1.6 Benzinli sahibiyim.. Aracımı görmememe rağmen ve Temmuza dek binemeyecek olmama rağmen, Haziran ayı içerisinde alındığı için benden 2009 yılının ilk 6 ayının MTV si olan 320 TL istendi :( Ödemesem ne olur? Yoksa zaten haftaya ikinci MTV taksidini ödeme zamanı gelmiş olacak ?? Valla moralim bozuldu :cry:

Çok geçmiş olsun.
2006 25 haziranda aldım temmuz ortasında araba elime geldi, aynı kazığı bende yedim. Maalesef yapılacak tek şey ödemek.
Çok fazla takma zaten binerken, arabayla karşılaştığın her kişiden o kadar çok kazık yiyeceksinki 1-2 sene sonra (benim gibi)normal karşılamaya başlayacaksın.

Son düzenleme:
Maliye peşinde olduğu sürece kaçışın yok. Aracı 30 Haziranda da alsan sonuç değişmiyor. 1 gün için geçmişe dönük kullanılmayan daha doğrusu olmayan bir arabanın 6 aylık verginin alınması büyük haksızlık. Aylar öncesi kriz varken ÖTV indirimi neden geç çıkarıldı diye düşünmemek elde değil.
Bence vergide ay hesabı yapılmalı.

MTV ödemeleri artsın,herkes ÖTV indirimi bitmeden araba alma telaşı ile saldırsın 2 taksit MTV ödesin diye 15 haziranda bitirmiştir ÖTV indirimi hatta :(

Geri