motordan takur tukur sesler geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ben bu vectradan iyice soğudum sorunları bitecek gibi değil.Dün gece hanım rahatsızlandı hastaneye götürdüm sonra ilaçları almak için araçtan indim motoru durdurmadım geri geldim motordan tak tak diye ses geliyor eksozum zaten patlaktı ama ses alttan gelmiyor motordan geliyor tık tık sesi neyse kesilir dedim bugün sabah çalıştırdım tak tak ses geliyor gaza bastıkça ses yükseliyor devri 6 larda biraz bekledim gazı çektim ses daha da çoğaldı rolantide tak tuk ses geliyor neyse stop ettim yağına baktım azalmış herhalde yağ eksildi ondandır dedim 1 lt yağ ilave ettim tekrar çalıştırdım sesler yine var tak tuk yine gaz verdim takur tukur patur kütür gaza bastıkça sesler dahada çoğaldı motordan da duman geldi kontağı kapattım sanırım motor gitti.Şimdi durup dururken ne baba tuttu yağını suyunu hiç eksik etmediğim bu araca ne olduda motor bu hale geldi.Ne yapmam gerek bu halde motora tekrar marş basmayı zaten hiç düşünmüyorum arızası nedir kaça patlar yardımcı olursanız sevinirim motor bitti ona eminim

Benim aracımda öyle oldu idi. İstanbul dan geldim evin önüne çektim sonra sabah aracı çalıştırdım dikiş makinesi gibi bir ses geliyor. Bekledim ama düzelecek gibi değil. Sonuç benim aracım da motorsu komple sıfırdan yaptırdım.Umarım sizinki de öyle olmaz.

motoru komple yaptımazsınız umarım komple yaptırmaya kalkmanız ortalma fiyat 1500 tl-3000 tl arası olur...yaptırdığınız işlemlere göre...

devri 6 larda biraz bekledim

Yağı eksik, ve zaten ses gelen motoru iyice sonuna değin sıkıştırmanın mantığı nedir? Geçmiş olsun, son dumanla birlikte masrafın daha da artcak. İyi ihtimal, Contalar, Kapak işlem, iticiler ile kurtarabilirsiniz.

geçmiş olsun inşalah en az zararla atlatırsınız.

Bu durduk yerde niye böyle yapar yani anlamadım.motorun zamanı mı gelmiş

Bu durduk yerde niye böyle yapar yani anlamadım.motorun zamanı mı gelmiş

Benim araçta da aynı oldu geldim park ettim sabah kalktım çalıştırdım ve dediğim gibi dikiş makinesi gibi bir ses geliyordu. Sonra malum son sıfır motor yaptırdım.

Yağı eksik, ve zaten ses gelen motoru iyice sonuna değin sıkıştırmanın mantığı nedir? Geçmiş olsun, son dumanla birlikte masrafın daha da artcak. İyi ihtimal, Contalar, Kapak işlem, iticiler ile kurtarabilirsiniz.

yani ne fark edecek zaten tak tak ses geliyor takur tukur olsun giden gitsin dedim :) zaten büyük ihtimal tamircilerde takım olarak değiştiriyor motoru

İnşallah dediğiniz gibi masraf az olur.En az hasarla işten kurtuluruz

Uzun zamandır aracın çekişinden de memnun değildim demekki sebep motor artık miadını tamamlamış bitmiş zaten bunun üstünede yazılacak pek de bişey yoktur.Cana gelmesin diyelim

Geri