Motordan Gelen Aşırı Ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProoF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ProoF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Motordan İçeri Çok Aşırı Ses Geliyor ve Bu Beni ve Aracıma Binenleri Rahatsız Ediyor 2012 1.3 CDTİ Edition Aracım . Sizde de boylemi durum yoksa çözüm var mı

Ynt: Motordan Gelen Aşırı Ses

ProoF link' Alıntı:
Arkadaşlar Motordan İçeri Çok Aşırı Ses Geliyor ve Bu Beni ve Aracıma Binenleri Rahatsız Ediyor 2012 1.3 CDTİ Edition Aracım . Sizde de boylemi durum yoksa çözüm var mı

Ben dahil bir çok kişi aynı aracı kullanıyoruz ama böyle ''aşırı'' diyecek bir şikayet pek olmadı.

Aracınızı 2. el mi aldınız? Kaput altında keçe var mı? Ses ile birlikte sarsıntı / sallantı da var mı?

REC link' Alıntı:
Ben dahil bir çok kişi aynı aracı kullanıyoruz ama böyle ''aşırı'' diyecek bir şikayet pek olmadı.

Aracınızı 2. el mi aldınız? Kaput altında keçe var mı? Ses ile birlikte sarsıntı / sallantı da var mı?

2. el aldım aracımı , kaput altında keçe yok sanırım hiç dikkat etmedim , ses ile birlikte sarsıntı vs. yok sadece içeri fazla ses geliyor aracımdan

Ynt:

Yalitim kecesi atmis olabilir motorla ic taraf arasindaki.

aksine dizel araçlarımız içeri çok az ses geçiriyor, yalıtımla ilgili bir sorun olabilir.

Aracınızın yağını kontrol edin ve euro dizel harici yakıt kullanmayın normal dizel yakıt sesli çalıştırıyor.

İlk etken ve en önemlisi yakıt.Eğer kötü yakıt aldıysanız sesli çalışıyor traktöre bağlıyor resmen.Hava şartlarıda önemli soğuksa daha sesli çalışıyor.

Geri