Motordan Dikiş Makinasi Gibi Ses çikmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet büyük ihtimal fincanlardan.benim eski arabamdada o sesten vardı değiştirdim fakat yinede tam sonuç alamamıştım...

:) kardeşim hiç cezveyle fincanla uğrşama.arabanda kartermuhafaza saçı varsa onu eğmişindir.oda gaza yüklenince egzoz vuruyordur onu düzelttir..%1000 odur ..değilse eğer aracın kaputunu açtığında senin solunda birtane hava filitresinin arkasında motor tork takozo var o kopmuştur aynı şekilde gaza yüklenince şasiye vurur ses yapar sorunu bunlardır ama öncelikle karter:)

ya daha servise gitme imkanim olmadi benim ,bakım yaptirdigimda servis algilayamadi ne oldugunu . Araç 15km yapınca ses başlıyor ve artiyor.bi gün başima iş cikarmaz umarimm...Ses başladiktan sonra gaza basinca kesiliyor..

ismail_budak' Alıntı:
EGER SENİNKİDE TRİGER BİLYASINDANSA BİLYA DAGILIRSA ÇOK BÜYÜK MASRAF AÇAR ARABA KAÇ BİNDE ZATEN TRİGER DEGİŞMESİ 90-100 BİNDE FALAN OLUYO ÖMRÜ OKADARMIŞ.FAZLA PARA DEİL.BEN YAPIRDIGIMDA ARABADAKİ BÜTÜN FİLİTRELER BUJİLER TRİGER SETİ 150 MİLYON TUTMUŞTU HEPSİ PARÇALARIN.SANAYİDEN ALDIM GM MARKA.AKSATMAYA GELMEZ BİLYA DAGILIRSA EN AZ 2 MİLYARLA KURTARAMAZSIN.
slm corsa c 1.0 motorda triger bilyası yokk zincir varr onlarda

kullaniciadi' Alıntı:
ya daha servise gitme imkanim olmadi benim ,bakım yaptirdigimda servis algilayamadi ne oldugunu . Araç 15km yapınca ses başlıyor ve artiyor.bi gün başima iş cikarmaz umarimm...Ses başladiktan sonra gaza basinca kesiliyor..
sesi duymam gerekiyorr :D

arkadaşlar benim vites kaç olursa olsun 3000 devirden sonra ayağımı gazdan çekmemle birlikte arabanın ön sağ konsoldan hırlama geliyor bilya değişti çözülemedi banada yardımcı olsanız
:D

astrammm' Alıntı:
kardeş vectra b de sıbop ayarı ne gezer!! otomatık sıbop bu.. kardeş fıncanları bı kontrol ettır.. belkı bırısınde sorun vardır.. yagını fılıtresınıde yenılletır
kardeş merak ettim astralardaki siboplarda mı otomatik yoksa bizimkiler ayarlanabiliyormu??

bj6766' Alıntı:
arkadaşlar benim vites kaç olursa olsun 3000 devirden sonra ayağımı gazdan çekmemle birlikte arabanın ön sağ konsoldan hırlama geliyor bilya değişti çözülemedi banada yardımcı olsanız
:D
köpek kacmıstır:kop: titreşim yaratan torpido kapağı olabilir

arkadaşlar burayi ziyaret edicem ama nerededir telefon nedir ihtiyacim var bilgisi olan varsa ozelime mail atarsa cok sevinriim.

info@ersinbilgin.net

ismail_budak' Alıntı:
4 levent sanayi mahallesindeki murat opel den erdoganlar full servistede yaptırdım.benzin hava yag polen filitresi 4 tane buji triger kayışı ve bilyaları bide v kayışı aldım ampul falan 180 milyon verdim.yinede ilk önce bi baktır neyi varmış

Arkadaşlar aynı sorun bendede var sadece kabutu kaldırdığım zaman duyuluyo ama araçta sıralı sistem lpg var aracı benzine aldığımda ses kesiliyo arkadaşımındada bu sorun olabilirmi ?

Geri