Arkadaşlar Hafta Sonu Havanın en sonunda güneşli olması sebebiyle hemen aracımı götürdüm yıkamacıya neyse efendim sıra bana geldi hazır araba yıkanmışken motoruda yıkatyım dedim önce akü ve beyin gibi önemli yerler gerekli şekilde kapatıldı biz genelde naylon torba kullnıyoruz sonra würt marka kontak spret ile diyer her yer spreylendi nerdey bir kutu kadar sonra sıcak su ve ve özel yıkama maddleri ile yıkandı. sonrada arabam yıkandı
gelelim soruna arabayı çalıştırdım bir baktım ototmatik şanzıman göstergesindeki tüm ışıklar yanıyor vitese takayım dedim bir vurduruyorki akıllara zarar neyse dene yapalım dedik araç bi yığılıyor bir kalkıyor vites kafasına göre büyüyor küçülüyor baya bi sürdü ama bu arabada arabada şuan düzeldi ama motor bağırmaya devam ediyor ve deli gibi bir titreşim var insanın ayaklarının altı kumcuklanıyor
gelelim soruna arabayı çalıştırdım bir baktım ototmatik şanzıman göstergesindeki tüm ışıklar yanıyor vitese takayım dedim bir vurduruyorki akıllara zarar neyse dene yapalım dedik araç bi yığılıyor bir kalkıyor vites kafasına göre büyüyor küçülüyor baya bi sürdü ama bu arabada arabada şuan düzeldi ama motor bağırmaya devam ediyor ve deli gibi bir titreşim var insanın ayaklarının altı kumcuklanıyor