motor yagiyla ilgili problem

astra england

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar arabam daha 58000 mil de gecen gunler motordan degisik sesler geliyordu motorun yagina baktim hic kalmamis hemen tamirciye goturdum yagi eksilmis dedi ve ekledi neden oldugunu sordum oda olabilir ama araban iyi tamamdir bir sorun yok dedi size sorum bu normalmidir yada arizalarin habercisimi veya hava sartlarindan yaparmi tsk ler

daha net bilgiler verirsen iyi olur
model yılı
motor modeli
kullandıgın yag marka ve modeli
kac km de ne kadar yag eksiltti
hararet gordumu daha once
ne tur sesler duydun motordan
vs

motor sesinden hissedilecek kadar yağ eksiltmiş ve böle kullanıldıktan sonra motorda sorun olmaması bana bi acayip geldi:(

2000 model astra 1.6 16v cd ne yag oldugunu bilmiyorum ama yagi neden eksilti onu anlayamadim motor gayet temiz yagi ilave edince sesi normale geldi bende anlayamadim

Hava sartlarindan olacagini sanmam.Yag eksildiyse yaglambasi yanmadimi.
Ama sorun olmadigina sevindim...

X18XE' Alıntı:
motor sesinden hissedilecek kadar yağ eksiltmiş ve böle kullanıldıktan sonra motorda sorun olmaması bana bi acayip geldi:(
sorun olmaması şöyle o ses fıncan sesı yag yetmıyor fıncalara dolduramadıgından ses yapar bı sorun olmaz.. yatak yorgana daha yetecek kadar yag var:D

zafim2002' Alıntı:
Hava sartlarindan olacagini sanmam.Yag eksildiyse yaglambasi yanmadimi.
Ama sorun olmadigina sevindim...
yag lambasından önce fıncan sesı duyulur yag lambası için yeterlı yag vardır yanmaz

astrammm' Alıntı:
yag lambasından önce fıncan sesı duyulur yag lambası için yeterlı yag vardır yanmaz
bilgi için teşekkürler.valla her gün yeni bişey öğreniyorum yaw :D

kullandığın yağ marka ve kalitesi çok önemlii bence

ilginize tesekkurler bencede yagin kalitesiyle ilgiliydi herhalde

Geri