motor yağııı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akgünn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde arkadaşım bilmiyorum ama senin araban golf bunlar opel yakar artı ben 170 basıyorum vede motoru sıkıştırıyorum en az hız limizim vsehir içi bile 140 buluyorum onun içinse tamam ben sıkıştırıyorum aracı

bende onu diyorum opel de vw de çok kaliteli arabadır almandır açıkcası şaşırdım ayrıca opel bende bindim 93 vectra gl vardı 2.0 ondada ilave etmedim hiç

motorun cok yağ yakması bittiği anlamına mı geliyor? Peki arkadaslar bu opeller kaç binde biter? Bende dizel 1.7 dti var..

motorun yağ yakması bitmiş demektir ama kaçak varsa o ayrı kaçak başka bişiy kaç binde biter diye bişiy yok tamamen kullanıcıya bağlı yani bakımlarını düzgün yaptırır düzgün kullanırsan opel 300-400 bini rahat görür...

benim arabam 2001 model astra g lpg li 193.000 de 7.500 km de en fazla yarım litre yağ ilave ediyorum...bana 3.000 km de 1 litre eksiltmesi normal gelmedi...

1000 km de 1 litre yağ ilave ediyorum, alıştım artık. tenekeyle almayı düşünüyorum artık...

benim arabam yakmıyor ve 140-160 değil ben hergün işe giderken 200 yapıyorum ben 9-10 bin km de yağını değiştiririm ve arada hiç yağ ilave etmem arkadaşın ya kaçak vardır yada motor bitmiştir.
arkadaşım senin araba vw. onlar yağ yakmaz ama opellerin hepsi yakıyor.

erdem466

arkadaşım senin araba vw. onlar yağ yakmaz ama opellerin hepsi yakıyor.
şaşırdım valla ama demem o ki bizde 93 vectra 2.0 gl vardı onada ilave ettiğimi hiç hatırlamam kuzendede 97 vectra var ona bi sorayım bakayım ilave ediyor mu

şaşırdım valla ama demem o ki bizde 93 vectra 2.0 gl vardı onada ilave ettiğimi hiç hatırlamam kuzendede 97 vectra var ona bi sorayım bakayım ilave ediyor mu
arabanın kıymetini bil arkadaşım ben astra sıfır aldım servisten çıkamıyorum pişman oldum vw.almadığıma senin araba benimkinden kat kat daha üstün ve kaliteli umarım biliyorsundur.

1000 km de 1 litre yağ ilave ediyorum, alıştım artık. tenekeyle almayı düşünüyorum artık...

Bu çok abartı, bi sorun olması lazım bu kadar yağ eksiltme olmaz...

Geri