Motor Yaği Katkisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun arkadaşlar,bugün katkıyı geri verdim zaten;hepinize çok teşekkürler !!! :alkis:

mdellal kardeş en iyisini yaptın zaten senin araba eski de değil ki?

walla ben özellikle bu 'duble up' lardan arabama her yağ değişiminde eklerim. Şu ana kadar da bi sorunla karşılaşmadım.Araba benzinli ve 97000 km de... Bu güne kadar da bu yağlar nedeniyle arabası arızalanan bir insan var mıdır bilmem.Ben ne duydum(forumlarda,çevremde) ne de gördüm. Bilen varsa söylesin....

Ben de duymadım ama sanayi çevrem hep koyma deyince vazcaydım ben de ... :hıh:

mdellal' Alıntı:
Ben de duymadım ama sanayi çevrem hep koyma deyince vazcaydım ben de ... :hıh:

Şimdi revaşta olan yağ katkıları, "Bor" madeninden yapılan ürünler. Gerçi ben vectra arabama koymadım ama babamın Toros' u var ona koyacam. İnternetten sipariş verdim daha gelmedi. Bi deneyim bakalım araba 92 toros 107000 de... Yararlı mı zararlı mı deneyip görecem. Deneyince gözlemlemlerimi sizlerle paylaşırım..

eski tofaşlar için geliştirimişdir onlar bizim araçların şimdilik ihtiyacı yok bi işe yara katkılı yag yapar satarlar mobil castrol felan dimi yaw

aga78' Alıntı:
eski tofaşlar için geliştirimişdir onlar bizim araçların şimdilik ihtiyacı yok bi işe yara katkılı yag yapar satarlar mobil castrol felan dimi yaw

Walla bi tofaş için bi renault için adamlar milyon dolarlık yatırım yapmaz herhalde... Biraz araştırmak ve bilgi sahibi olmak lazım....:(

arkadaşlar ben arabama bor katkılı olanı koydum "nnt bor power" . koyduktan sonraki gözlemlerim
* hararet azaldı-- daha önce şehir içinde dur kalklarda yükseliyodu şu an orta kademenin üstüne çıkmıyor.
** motor sesi azaldı -- herhalde sürtünmeyle ilgili bişey olsa gerek.
*** Yakıt ekonomisine bi katkısını görmedim.

bence kullanılabilir bir ürün . Bu benim kullanıcı olarak görüşüm teknik olarak bilemem tabiki.

--- internetteki problem yüzünden aynı mesaj iki defa çıkmış bu yüzden tarafımca editlenmiştir-- saygılar

sismik' Alıntı:
arkadaşlar ben arabama bor katkılı olanı koydum "nnt bor power" . koyduktan sonraki gözlemlerim
* hararet azaldı-- daha önce şehir içinde dur kalklarda yükseliyodu şu an orta kademenin üstüne çıkmıyor.
** motor sesi azaldı -- herhalde sürtünmeyle ilgili bişey olsa gerek.
*** Yakıt ekonomisine bi katkısını görmedim.

bence kullanılabilir bir ürün . Bu benim kullanıcı olarak görüşüm teknik olarak bilemem tabiki.

Ne kadar zamandır "Bor" katkılı yağ kullanıyorsun. Çünkü bu yağın sonuçlarını kısa bir sürede görmek zor. Yani daha önce hiç denedin mi "bordan önce şu km'de şu kadar benzin gidiyodu.Şimdi bu kadar benzin gidiyo."

Geri