motor yag katkısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hiko79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hiko79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar motor yag katkısı kulanamak iyimi acaba ya iyise ve hangisi iyidir

ewt kesinlikle kullan ama bor power kullan Bp benzin istasyon marketlerindee var ben kullandım mutlaka tavsiye edrim benzinden tasarruf bile sağlıyor www.youtube.com internet sitesinden BOR POWER yazıp tarat tesler var izle bence çok faydalı yanlız yağ değişiminde koy eski yağa koyma.........

sagol arkadaşım teşekürler fiyatı nedir bunun

Bende de [SIZE=-1]opetin FIN 25 diye teflon katkılı bir motor yağı katığı var, üstünü okuyunca süper gözüküyor, sizce kullansam bir sorun olur mu?
[/SIZE]

vala arkadaşım ben hic kulanmadım bilmiyorum

NNT Bor power veya Motor Silk kullanabilirsiniz. Bor esaslı ürünlerdir ve motora olan yararları kanıtlanmış ürünlerdir. NNR Bor Power kullanırsan yerli sanayi kazanmış olur. Zira ürün Türk yapımı. Diğer Motor Silk ise ithal bir ürün.

valla ben anlamadım bi türlü bu işi..motor ustasıyım yaklaşık 15 yılkdırda opel üzerine tek marka çalışıyorum.yağ seminerlerine katılıyorum her yıl yada 3 ayda bir oluyo genelde orda her zaman diyolar yağ markalarının mühendisleri yada saha müdürleri geliyo..hiçbir yağın içine yada bizim markanın içine yağ katkısı koymayın zaten bizim yağlarda yağ katkksı var siz koyunca yağın özelliği bozuluyo diyue uyarılarda bulnuyolar...ama ben geçen arabama koydum çok soğuk idi hava ve ssabahları ilk çalışmada lifterler ses yağıyodu şimdi ses yok ve arabvanın motor sedinin azaldığını hissettim ben anlamadın bu işi..

valla ben anlamadım bi türlü bu işi..motor ustasıyım yaklaşık 15 yılkdırda opel üzerine tek marka çalışıyorum.yağ seminerlerine katılıyorum her yıl yada 3 ayda bir oluyo genelde orda her zaman diyolar yağ markalarının mühendisleri yada saha müdürleri geliyo..hiçbir yağın içine yada bizim markanın içine yağ katkısı koymayın zaten bizim yağlarda yağ katkksı var siz koyunca yağın özelliği bozuluyo diyue uyarılarda bulnuyolar...ama ben geçen arabama koydum çok soğuk idi hava ve ssabahları ilk çalışmada lifterler ses yağıyodu şimdi ses yok ve arabvanın motor sedinin azaldığını hissettim ben anlamadın bu işi..
Şimdi Soner ustam napalım ya:o koysakmı koymasakmı banada ustam dedi sakın koyma yağın özelliğini bozarsın dedi babamda ısrarla koyalım nesi bozulcakmış yağın inan koydurmamak için elimden geleni yapıyorum mam faydalıysada neden koymayalı dimi:)

Arkadaşlar youtube da bor power hakkında çok ciddi videolar var. Adamlar iyi bişey yapmışa benziyor. İzleyince etkilendim ve kullanmayı düşünüyorum.

Bunun fiyatını bilen var mı?

Bor power Aksarayda 30-35 ytl gibi fiyatlara satılıyormuş ben taksitle 50 ye almıştım.
ben de aldım ama henüz katmadım yağ değişimini bekliyorum çok meth ettiler faydası olur diye düşünüyorum.

Geri