motor yağ kapağından duman geliyor

bahsettiğiniz üfleme yağ eksilmesi benim araçta da oluyo souçtan bilgi verirsen sevinirim

Yani motor rölantide iken yağ ekleme kapağını açmak veya yağ seviyesi ölçüm çubuğunu çıkarmak bir sorun oluşturmaz; öyle mi?

Böyle ise ben de bir bakmak isterim.

sorun oluşturmaz. yağ seviye çubuğunu çekince gaz da versen hiçbir sorun olmaz. ama yağ doldurma kapağı açıkken biraz fazla gaz verince sadece kapaktan dışarı biraz yağ sıçratır o kadar. ama bunun bile motora bir zararı yoktur.

Teşekkürler Sayın Törümer.

selam bugüm arabamın yanına gittim, sökülen pistonları gördüm berbat durumdaydılar, birisinin segmanları sıkışmış, silindirlerin birisine gömlek çakılmak zorunda kalınmış, yatak sarmaya az kalmış. neyseki daha kötüsünü yolda yaşamadan bu işten kurtuldum ancak bana 1.400 tl ye patladı. birkaç deneme sürüşü ve kontrolden sonra yarın arabayı alıcam. sesi %90 değişmiş, araba dizel gibi çalışırken şimdi gerçekten benzinli gibi sessiz çalışıyor. yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Hakan bunla gecmıs olsun ustan kım acaba guvenılırmı?

geçmiş olsun kardeşim omegam v6 nın da selamı var avarel yanımdaydı bugün ...:) arabaya gelince hayırlısı olsun takma kafana sen eminim bu dünyada verdiklerinle öbür tarafta ferrariye binersin bende benim hacı muratla takılırım sana ....sağlıcakla kal...

Kardeş ben araci dün sirf senin için gördüm dursun ustanin orda . öncedn dizel gibi çalişan motor harbiden şikir şikir tik yok.motordan tisssss diye bi ses güzel olmuş için rahat olsun . Kaderde buda varmiş. Anlayacağin yerden sekti .AYRICA ESES38 SEN ANCA AT ARABASINA BİNERSİN ☻☻☻☺☺

Son düzenleme:
Omegam v6 sanirim at arabasi derken at amblemli ferrariden bahsediyorsun canim benim sağolasinda şu yerden sekenleri anlamadim biraz açarmisin lütfennnnn.......

bülent teşekkür ederim. maksimumda dursun ustaya gidiyorum, bu dünyada kendimden ve iki dostumdan başka kimseye kefil olmam, ancak dursun abi yede güveniyorum.

Geri