motor yağ kapağından duman geliyor

hocam öncelikle bir motor yagınızı ve filtrenizi degişin.şayet durumda bir farklılık yoksa motor tamiri gerekli gömlekler honlama yapılır segmanlar degişir ortada bir problemde kalmaz.opel teknisyeni

senden önceki kullanan km yi geri çektirdimi acaba bilemezsin. 5-6 bin km de bir litre eksiltme meselesi biraz fazla gibi. ama tabi yağına ve kullanıma göre değişri normal de olabilir. adam belki motoru rektifiyeyelik hale getirdi ve satarken belli olmasın diye 15 veya 20/50 yağ koyup sattı. sen sonradan 10/40 yağ koyunca zamanla çıkar ortaya üfleme. tabi içini karartmayayım ama muhtemel sebepler bunlar. arkadaşların dediği gibi. işi bilen bir ustaya git, kompresyon falan ölçtür, mesele belli olur.

öncelikle aracı bilgisayara bağlatıp asıl km sini öğrenmen lazım sanki bi 100.000 daha gitmiş gibi

öncelikle geçmiş olsun çok fazla kafana takma biz yanındayız hallederiz sıfırlarız motoru binersin sonra doya doya

teşekkür ederim kardeşim. siz olmasanız ben ne yaparım. omegam v6 yada selamlar:)

arkadaşlar bugün ustaya bıraktım aracı, motor açılacak dedi yapacak bişey yok, masraf büyümeden halledilebilecek ne varsa yaparız dedi. inşallah bundan sonra böyle büyük bi arıza yaşamam çünkü sabrım taştı, arabamı çok severek aldım, ama soğumaya başlıyorum :( bakımlarını çok titizlikle yaptım benden kaynaklanmadığından eminim, ama bu halde satarak kul hakkı yemekten çekinmeyenlere hakkımıda helal etmiyorum. ilginiz için hepinize teşekkür ederim.

tekrar geçmiş olsun umarım nakit ve vakit e uygun bişiyler olur... kolay gelsin..

geçmiş olsun, umarım masrafı fazla olmaz. sonuçtan bizi haberder edersen iyi olur.

teşekkür ederim aracı cumartesi alıcam, gelişmeleri ozaman herkezle paylaşıcam.

geçmiş olsun hocam

Geri