motor titremesi

teoman477

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım vectra c motor rolantide sarsıntılı bir sekilde çalışıyor. lpg benzin farketmiyor ikisindede titreme yapıyor. cok masraf acacak gibi duruyor.. hayırlısı..

Öncelikle gazda yapıyorsa lpg enjektörleri olabilir yada her ikisi ise öncelikle gaz kelebeği temizlenmeli. Geçenlerde benim araçta oldu(benzinli) ve gaz kelebeğini temizlediler sorun kalktı. Parça nerde nasıl temizleniyor bilmiyorum.

Titremenin bir çok sebebi olabilir cihaza bağlanıp bakılması gerekiyor cihaz bir arıza göstermesse kelebek temizliği ve carbon clean uygulaması yaptırmayı deneyebilirsiniz.

herhangi bir arıza kodu yok

Aracın kmsi nedir ? 100 bin üzerindeyse boğaz kelebeği temizliği ve carbon clean yaptırın yüksek ihtimalle düzelecektir.

araç 117 bin km de. dediğiniz gibi boğaz kelebeğini temizlettireyim

araç 117 bin km de. dediğiniz gibi boğaz kelebeğini temizlettireyim

Full depoya wurth enjektör temizleyecide koyun enjektorlerde temizlenmis olur ;)

bu enjektör temizleyici yakıt katkılarının, borların faydası varmı sizce

bu enjektör temizleyici yakıt katkılarının, borların faydası varmı sizce

Eski aracimda boru kullanmistim pek fark görmedim sonuçta eski araçti zaten boru da km cok araclara öneriyorlar.

Lakin wurth cok kaliteli temizleyeci olarak cok faydasini gördüm. Gaz pedalina eskisinden nazaran daha az basiyorsun. 10000 bin km de bi kullanilmasini öneriyorlar lakin iki kullanımdan sonra yakıt filitresini degistrmesini söylüyor... Öbür enjektor temizlycilerini sanmiyorum bu denli kaliteli olsun.

Geri