Motor temizleme xenon'a etkisi var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korzobom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

korzobom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
pazartesi aracı komple iç dış boya temızlıge boya parlatmaya verdim.motor+iç+dış
akşamına aldım.

marşa bastım xenonları yaktım sorun yok.bıryere ugradım tekrar marşa bastım ekranda sağ far hatası cıktı.sağ xenon yanmıyor.
akşam vaktı oldugundan hemen bır elektrıkcıye gösterdım ampul yanmamış.dedım aracı temızlıge verdım motorda temızlendi dedim.
buyuk ıhtmal beyın yada kablolarına su girmiş olabilir dedi.

sabaha kurumasını bekledım.sabah aracı çalıstırdıktan yarım saat sonra yaktım sorun yok.akşam bındım eve gıdıyorum yaktım xenonları yıne gıttı.aradan 2 saat gectı geldı sonra nasıl olduysa.
bır ara otobanda tekledı gıttı sonra aç kapa yaptım geldı.

2 gundur bır sıkıntı yok.acaba ılerıde bır sıkıntı yapar mı?
8 aydır bır sıkıntı olmadı.hatta baglarken dırek kontaga bağladılar arac calısmadan dırek yanıyorken bıle sıkıntı olmadı.yağmur kar geçirdim sıkıntı yoktu.
acaba neden oldu.
başına bu tür bır sıkıntı gelen var mı?

araç astra h merceklı xenonlardan.sonradan far ve xenon aldım...

yok mu xenon ile sıkıntısı olan.
1 saat önce bir işim vardı yakayim dedim pat yine gitti...

balans arızalanmış olabilir muhtemelen su almıştır.

aynısı benim başıma geldi motoru carbon clean e sokmuşdum balastım yandı çok ilginç demişdim her kez alakası falan yokdur demişdi ama sendede okuyunca demek varmış

1 ay oldu yoldan geldim yol öyle berbattı kı motor kirlendi haliyle bi yıkamayacıya gittim hem sislerde hemde kısalarda xenon olunca yıkayamam su kaçar dedi ama içim rahat etmedi başkasına yıkattırdım sorun yok şimdilik.

Geri