motor Sıcaklığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CLub41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CLub41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamunaleykum arkadaslar 2012 corsaD enjoy aracim var 1ay once 2.el aldim arac 22binde isyerimle evimin arasi 6 km bnm sikintim araci garaja cektigimde indigimde motoru sogutmak icin fan calisiyorogun biraz hava sucakdi belki ondan yapmis olabilir dedim ama bugun hava buz gibiydi yine 6 km filan yaptim araci istop ettirmedim kaputu actim ve fanin çalıştığını gordum araci istop ettirdim 1 dakika filan yine calisdi ve durdu sizce normalmidir yoksabir sorunmu var ama bna sorun var gibi geliyor 6 km motoru sogutmak icin fan çalışırımi sizce arkadaslar

Arabayi cok sıkıştırıyorsaniz az bile karsilik veriyor , ama sakin kullanimda bunu yapiyorsa anormal bir durum , 22.000 km deki arabada boyle bi sorun olmasi daha anormal bir durum tabiki...

Vites gecislerini 3bin devirde yapiyorum duz yol 100 km hizla gidiyorum

Selamunaleykum arkadaslar 2012 corsaD enjoy aracim var 1ay once 2.el aldim arac 22binde isyerimle evimin arasi 6 km bnm sikintim araci garaja cektigimde indigimde motoru sogutmak icin fan calisiyorogun biraz hava sucakdi belki ondan yapmis olabilir dedim ama bugun hava buz gibiydi yine 6 km filan yaptim araci istop ettirmedim kaputu actim ve fanin çalıştığını gordum araci istop ettirdim 1 dakika filan yine calisdi ve durdu sizce normalmidir yoksabir sorunmu var ama bna sorun var gibi geliyor 6 km motoru sogutmak icin fan çalışırımi sizce arkadaslar

Aracı zorluyorsaniz alisamadiysaniz normal. Lakin bu belirtiler yok ise sorun olabilir. İlk önce yağ çubuğundan yağ seviyesini kontrol edin sonra Soğutma suyunun seviyesini icindeki antifriz oranini ölçturun

6 km yolu surekli 3 bin devirde kullansaniz bile fan acmaz diye dusunuyorum. Ama bide shift uyarilarina uyarak aracinizi sakin bir bicimde surup deneyin ayni yolu bakalim ne olacak.

Geri