- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kelebek ve EGR temizlendikten sonra gaz vermeden kontağa bastım arac 2500 devirde calıstı direkt, ustaya sordum hatta bu neden böyle yapıo diye usta kalibrasyonunu kendisi yapar ve uygun koşula getirir dedi o şekilde 1 dk falan calıstı ve normale cekti rolantiyi.Diğer sorun ile ilgili egsoza hiç bakmadım ama minimal oynamlarda araçta titreme oluyordukardeşim sen boğaz kelebeğini temizlettirdiysen bilirsin adaptasyon için temizlettirdikten sonra kalibrasyon ayarı yapıldı mı kelebeğe?
birde sendede ısınınca devir 840 larda minimal oyanyıp araç içinde hafif titreyip eksoza elini koyunca düzensiz bir hava çıkısı var mıydı?
üstad normalde boğaz temizliği yapılan araba çalışmaz 2-3 marş sonra alır garip bi durum komple sökülüp mü temizlendi yoksa üzerinde mi balata spreyi mi kullanıldı benzin mi ?kelebek ve EGR temizlendikten sonra gaz vermeden kontağa bastım arac 2500 devirde calıstı direkt, ustaya sordum hatta bu neden böyle yapıo diye usta kalibrasyonunu kendisi yapar ve uygun koşula getirir dedi o şekilde 1 dk falan calıstı ve normale cekti rolantiyi.Diğer sorun ile ilgili egsoza hiç bakmadım ama minimal oynamlarda araçta titreme oluyordu
komple söküldü sprey sıkıldı bekletildi tinerde temizlenip kurutulup takıldı tek marşta çalıştıüstad normalde boğaz temizliği yapılan araba çalışmaz 2-3 marş sonra alır garip bi durum komple sökülüp mü temizlendi yoksa üzerinde mi balata spreyi mi kullanıldı benzin mi ?