Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2001 astra elegance var bende motordan lık lık diye tatlı bir ses sesi geliyor dizeldekiler kadar şiddetli olmasada acaba bu normal motor sesi mi?
Açık hava filtresi takılıyken bendede öyle hoş bir homurtulu lıkırdama geliyordu.Hiç belli olmaz bir sorunun işareti olabilir.Göstermenizde yarar var...
Açık hava filtresi takılıyken bendede öyle hoş bir homurtulu lıkırdama geliyordu.Hiç belli olmaz bir sorunun işareti olabilir.Göstermenizde yarar var...
nasıl bir sorun mesela?
arabayı yeni aldığım için tam olarak bilmiyorum opel motorların sesini ondan dolayı sorayım dedim. bulunduğum yerde opel servisi yok gidip anlamayan ustalarada arabayı elletmek istemiyorum. normalde ses gelir mi motordan
arkadaşlar 2001 astra elegance var bende motordan lık lık diye tatlı bir ses sesi geliyor dizeldekiler kadar şiddetli olmasada acaba bu normal motor sesi mi?