motor öldü....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ggne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ggne

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 corsa 1.3 CDTI Essentia sahibiyim bir arkadaşım trabzona giderken araba hararet yapmış fark etmemiş (su kaçağı varmış) motor bitene kadar gitmiş motor durmuş servise çektirdim servis 2 seçenek sundu tüm parçaları orjinal kullanmak 6500 tl yük binmeyen önemsiz parçaları yan sanayi önemli parçaları orjinal kullanmak 3750tl hangisi mantıklı....

bu ciddi bi durum olduğu için ben 1.seçenekten yanayım. ;)

Bence 1. tercih daha mantıklı yan sanayide illaki sorun yaşarsın.malum motor elektronik bazen çakışmalar oluyor parçalar arası...

1. Seçenek arabada motor olsun gerisi boş ama 1. Seçenekte çok para

2004 corsa 1.3 CDTI Essentia sahibiyim bir arkadaşım trabzona giderken araba hararet yapmış fark etmemiş (su kaçağı varmış) motor bitene kadar gitmiş motor durmuş servise çektirdim servis 2 seçenek sundu tüm parçaları orjinal kullanmak 6500 tl yük binmeyen önemsiz parçaları yan sanayi önemli parçaları orjinal kullanmak 3750tl hangisi mantıklı....

Valla ben bu olayı hiç anlamıyorum. Arkadaşınız aracı emanet almış tüm çeremesinide çekmesi lazım hiç yan sanayi kullanmayın. Siz bu insana güvenip arabanızı vermişsiniz. Bence hiç yan sanayi kullanmayın orijinali neyse onu taktırsın.

Sandık motor kaç lira bence birde onu sor

geçmiş olsun 1.seçenek olması gereken maalesef

iyi kazik fiyat vermis sozum ona servis..
5500 e typer motoru var 220 HP onu koyun.. :)

baska servis aramanizi tavsiye ederim..

Ustayı tanıyıp güveniyorsan, kendi arabasıyla ilgileniyormuş bigi mumele yapacaksa 2. seçenek çok daha mantıklı... Kendi Aracımda denedim...

Bence kaliteli bi ustaya verin...Özel serviste orginal parça kullanarak çok rahat bunu 3000 3500 arası bir maliyete çıkarabilir.

Geri