Motor kulagı kopması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
motoru sasiye baglayan metal sağlam parça değil. şasıye baglantısı once bır lastık vasıtasıyladır. o lastikleri kopuyor zaten. lastik kopunca boşa çıkıyor.

Kızma Melih :D o Ekşi Sözlük Uyma Sen onlara.Ya Bende 1.7 kullanıyorum Hİç kopmadı.Sende Problem olmasın :D :D :D

sarsıntı ve gurultu yaratır. sonucta motorun şaseye baglantı kulağı. o kulaklar motorun esneme anında uyguladıgı kuvvete ters dırenç uygulayıp sarsıntıyı yok edıyorlar

Bir ekşisözlük zırvası daha

1. motoru sasiye baglayan bayagi saglam metal bir parca. yine de bunu bile kirabilen manyaklar da mevcut
ekşi sözlükten alıntı :D

1. Ben hiç, sadece metalden motor kulağı görmedim. Zaten sarsıntıyı emmedikten sonra motor kulağı bulunmasının bir anlamıda yok.

2. Ekşisözlüğe böyle yazan arkadaş sanıyorum hiç 2-3 yaşından büyük araba kullanmamış. Bizler gibi 8-10 yaşında ve dünyanın etrafını 4-5 kere dönecek kadar km yapmış arabalar kullansaydı kendisi ne gibi manyaklıklar yapardı acaba

corsa c kasa da kaç adet motor kulağı var bunu bilen bir usta yokmu burda. benim motor kulağına ne zaman baksam lastik kısmı baglı oldugu yerden kopuk duruyor..

melih,arabanda kaza varmı alttan vs önden şaseleri ayırıcı kasıcı veya kötü tamirat

saygılar

Geri