Motor kilidi acil yardim ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan73

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model astra sedan aracimin motor kilidi(immoblizerden) çalişmiyor, bugün sabah çalişiyordu fakat , öğlen çalişmadi. Araç otomatik kiletleme yapiyor ancak ikinci kez basinca motor kiidi devreye girmiyor. Kendim şu an izindeyim bulunduğum yerde hiç bir servis yok . Acaba bu udurm neden kaynaklaniyor ve ne yapabilirim? Cevap veren arkdaşlara şimdiden teşşekkür ederim.
Saygilar

Arkadaşlar 2000 model astra sedan aracimin motor kilidi(immoblizerden) çalişmiyor, bugün sabah çalişiyordu fakat , öğlen çalişmadi. Araç otomatik kiletleme yapiyor ancak ikinci kez basinca motor kiidi devreye girmiyor. Kendim şu an izindeyim bulunduğum yerde hiç bir servis yok . Acaba bu udurm neden kaynaklaniyor ve ne yapabilirim? Cevap veren arkdaşlara şimdiden teşşekkür ederim.
Saygilar

buyuk iihtimal anahtarınızda sorun var

Anahtarin pili bitmis olabilirmi?

immo da arıza varsa aracın çalışmaz ki senin sorunun çift kilitleme yapamıyorsun sanırım anlamak kolay anahtarını tak kapıya iki kez kilitle alırsa sorun yok almaz ise ikinci kilitlemeyi yapan bi röle gibi bişey var o arızalanmıştır
immonun pil ile bağlantısı yoktur anahtarın içinde küçük bir çip pilin biterse anahtarla açarsın pilin varsa kumandadan açarsın

Geri