Motor kaputu değişikliği?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
....

Son düzenleme:
ya yanlış ama bişey sorcam arkadaş bu aracı almışmı evet satmaya niyetimi var hayır o zaman ne gerek var insanın içinde kurt olacağına ne olduğunu bilmemek daha iyi nasılsa almışsın geri varmı şansın da yok bence aracında bi sorun yoksa boşversin binsin aracına böle şeyleride takmasın kafasına

dediğin gibi taş izlerinin altından çıkan siyah boya değişmiş olduğunu gösterebilir!çünkü yeni kaporta parçaları siyah boyalı oluyor üstüne araç ne renkse o boya atılıyor !

benim bildiğim boyadan önce astar atılır ama...

Kaporta veya boyada kafanıza takılan soruları tanıdık bir galericiye sorun mutlaka size yardımcı olacaktır.Ayrıca verdikleri bilgide mutlaka doğrudur.

siyah olması büyük bir ihtimal kaputun değiştiğini gösterir...
tavsiyem aracın renk koduna göre boya yaptırıp taş izleri olan yere rötüş yapmanız hem daha az maliyetli olur estetik açıdan izleri kaybetmiş olursunuz...Tekrardan kaput boyatmaya hiç luzum yok bence ;)

satarken kesin problem çıkartacak arabanın fiyatını baya etkiler herhalde?neyse artık bakacaz bi çaresine yada çıkma orjinal kaput takarız.

dün biyere sordum kaputun altında orjinal lastikkler varya kapılarda olanlardan onlar tırnağınla bastırdığında çıt sesi gelirse kaput değişmiş demekmiş boyada mı çatlama oluyorda anlaşılıyor gerçekten sakat iş ama arkadaşın arabasının şasesinde herhangi bir anormallik yada çalışmayan bi parça yok.birde bu kaputun orjinal astarı ne renk bilen varmı? kaput değişse ne olacak değil mi?

bu çıtlama olayını bende duymustum kaputun altında en ucta biyer var orayı tırnağınla bastırınca cıt cıt yapıyorsa değişmiştir diye ama doğrumu bilmiyorum

Geri