motor kapağı(resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar lpg takılırken resimdeki kapağın üst kısmını kesip enjektörleri oraya yerleştirdiler fakat daha sonra enjektörler kapağa temas ettiği için araba dizel gibi ses yapmaya başladı sonrada ben o enjektörleri biraz arkaya aldırdım fakat orası öyle boş kaldı yenisini bulabileceğimi zannetiyorum o yüzden o boşluğu nasıl kapatabilirim fikri olan varmı
ESKİ HALİ
07102010002l.jpg

YENİ HALİ
24102010041.jpg

Son düzenleme:
Kesilen parça çöpe atılmadıysa parçayı eski yerine yapıştırmayı deneyin, yoksa oraya bir parça uydurmaya çalışın.

ben olsam öylece bırakırdım. çünkü ne yaparsam yapim şuankinden daha uyduruk duracaktır diye düşünüyorum. şahsi fikrim bu tabii

Bu ne biçim montaj yahu :mad:
Eski aracım LPG'li idi, motor kapağıyla hiç işleri olmadı adamların. Bence montaj hatası senin başına gelen.

Valla yapan yapıyor, bir akrabamın Albeasında enjektörleri kapak altına almışlar, sesi de çıkmıyor dışardan bakınca lpgli olduğu da anlaşılmıyor...

çıkmacılardan bulabilirsiniz

resmen adamlar küfür etmişler montajı yaparken :( size tavsiyem ya çıkmacıdan bakın kapağa yada kapı eşiklerine yapıştırılan nikelajlı cıtalar var astra yazan onlardan alıp yapıştırabilirsiniz....

yetkili servise sordunuzmu ne istiyorlar???
en iyisi hurdacılara bakmak aslında.. en orjinal ordan bulursun
yoksa başka bişey yapma.. çok çirkin olur

ben olsam eski parcalari cöpe atmissam eger oraya plastikten parca uydurup yapistirir sonrasindada ya boyar yada kaplardim

Geri