Motor ışığı

mustafasadık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kontağı açtığımda ekrandaki ışığın yanması ve kontağa basınca sönmesi gerekiyor imiş.
ben aracı aldım alalı hiç ışık yanmıyordu orada o ışıgın oldugunu sonradan duydum öğrendim.

sorun ne olabilir ampül patlak oldugunu düşünmüyorum. aldıgım adam sahtekar çıktı büyük sorun olabilir olmayadabilir. ayrıca bilgisayar bağlayıncada ışık Açık yazıyor.

bahsettiğim ışık

view-pic-img.html

Arızayı gideremedikleri için göstergeyi söküp ampülü belki söndürmüş olabilirler veya ampül patlamış olabilir gerçi zor ama ? Söküp baktırmanız gerekiyor

Arızayı gideremedikleri için göstergeyi söküp ampülü belki söndürmüş olabilirler veya ampül patlamış olabilir gerçi zor ama ? Söküp baktırmanız gerekiyor

Servis bişey söylemiyorki hocam, bilemeyiz deyip duryorlar, bişey söylemiyorlar

75 lira para verdim servise girdim param boşa gitti. 3-4 gün burada kalması gerekiyor dediler çıktılar ellemediler bile.

şimdi ne olabilr diye merak ettim anlayan ustalar mutlaka vardır. sebebini yani tecrubeli daha önce benzeri sorunu çözen.

Benim arabadada olmustu.cihaza bagladigimda ariza lambasi arizasi diyordu.ampul degisti sorun bitti

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cihaz ile arıza lambasını test edebilirsiniz, sağlam olup olmadığını. Söndüremedikleri için sökmüştür dediğiniz gibi biriyse.

Geri