Motor Elektronigi Yanarsa Ne Olur

halim1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: bursadan izmire gelirken balıkesir civarlarında 1 saate yakın hep motor elektronigi lambası 10 15 kere yanıp söndü arabada çekişten düştü gaza fazla basıncada teklemeye başladı daha sonra araba düzeldi eskisi gibi gitmeye başladı bi dahada yapmadı önemlimidir sizce yardımcı olurmusunuz

evet önemlidir. Motorun altına giden bir kablo var ne kablosu unuttum. Onun değişmesi gerekiyor.

aküyü çıkarıp 30 dk bekleyip takınca düzeliyomuş galiba bide siyah kutu şeklinde role varmış lamba yanınca o ısınıyosa onun deyişmesi gerekiyomuş bunlar dogrumu

en iyisi bi servise git

bu arıza bendede mevcut ama ışık sönmüyo bende.devamlı yanıyo.tekleme de aynı şekilde oluyo.hatta bazen araç stop edebiliyo bile.özel bi servise gittim aracın yakıtını nasıl kullandığımı sordu.cvp hazin tabiki.çeyrek depodan aşağı düşürmeyeceksin dedi benzini.yakıt filtresini değiştirelim bide carbon clean yapınca düzelir dediler.

Kirli benzin de böyle bir arıza yapabiliyor

bu arıza bendede mevcut ama ışık sönmüyo bende.devamlı yanıyo.tekleme de aynı şekilde oluyo.hatta bazen araç stop edebiliyo bile.özel bi servise gittim aracın yakıtını nasıl kullandığımı sordu.cvp hazin tabiki.çeyrek depodan aşağı düşürmeyeceksin dedi benzini.yakıt filtresini değiştirelim bide carbon clean yapınca düzelir dediler.

sonra düzeltimi

Aynı sorun bende de var cihaza bağlatmadan bile teşhisi koydu servis hava akışmetresi diye. Temizettim 1-2 hafta sonra yine hata verdi. Kesinlikle değişmesi gerekiyormuş Orjinal 450 yan sanayi 250 fiyat verdiler...

:help: bursadan izmire gelirken balıkesir civarlarında 1 saate yakın hep motor elektronigi lambası 10 15 kere yanıp söndü arabada çekişten düştü gaza fazla basıncada teklemeye başladı daha sonra araba düzeldi eskisi gibi gitmeye başladı bi dahada yapmadı önemlimidir sizce yardımcı olurmusunuz

senin sorunun cevabı kesinlikle bu;

Geri