motor beyini sorunu..astra g 1.7dti için.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gercektenmi soralimm harbiden bana 1260 ytl dediler cunku

Benimde başıma gelmişti 3 ay önce kadar.Çıkma beyin aldım orjinali dediğiniz gibi 1.300 filan.çıkma beyni 400e aldım serviste sadece program yüklettim 60 lira da ordan aldılar 500e hallettim hepsini.

peki varmı bir sorun memnunmsun ..cıkma beyın alırken nelere dıkkat etmek lzım..sıfırlanmıs olması lazımmıs sanırım ?

Bi sorunum yk kardeşim.İçinin açılmamış olmasına dikkat etmek lazım.Çıkarılan arabanın üstünde sıfırlıolar zaten.Bence sıfıra gerek yk bi sıkıntı çekmedim.

hmm bende ankara ostimde buldum beyin bnm arabadakının aynısı 450 ytl cekti adam 100 de takmasina para verecekmişim 550 oluyor toplam yanii..

100 ytl takmasınamı alıyor.Biraz Fazla Gibi 4 vida Sökmeye 100 lira vermeyin bence 150liraya beyni tamir ettirdim ben.

sanırım takmasının içinde kodlanmasıda var...
ama yine çok gibi
60-70ytl civarında yaptıklarını sanıyorum

Sadece 4 vida deil arkadaşım hata tespit+program yükleme'ye 100 lira alıyolar.

Tabi ben 60liraya yaptırdım

anlamadiğim bişe var..bugun servise gittim ariza lambasi surekli yanıyor beyın sorunundan ama gidiyim akalım ne arızası gosterecek dedım..enjeksiyon pompasi arizasi veriyor..eflu die bisey sölediler..fakat o ufak ariza veren parcayı değiştimiz halde bile lamba sönmedi..beyin arizasi oldugu kesinde neden sadece oradaki arizayi gösteriyor anlamadim..ha birde manifolt bişi basıncı arızası vardı toplam ıkı arıza..manıfolt siliniyo dahada vermedi ama eflu sureklı verıyo anlamıs deılım.

Geri