Motor bembeyaz duman atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zz33zz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yada üst kapakda ince bir catlama olmuştur conta sağlamdır ama o catlakdan su silindire kacıyordur
aynısı benimde başıma gelmişti bi anda her taraf sanki sis gibi olmuştu
kapakdaki kaynak+conta+buji+yag+antifirz+triger bilyaları+işcilik 850 ytl tutmuştu

abi o zaman inşallah contadandır.yağı biraz elledim viskoziteside düşük gibi geldi ama çok net bişeyde diyemem.kapak çatladıysa ya çıka alacaz ya kapakçıya.

yok be rektifiyeci ince bi kaynak ve taşlama yapıyor tamamdır
motor kac binde

101 binde. öyle olsa iyide abi şunun borcu biteydi de başıma geleydi iyiydi. olmazsa bi süre yatacak.ama benim anlamadığım 4 litre yağ nereye gitti.:eek:

şimdi üst kapagı rektifiye yaptırırsan motor daha da güclenecek fakat
piston gömleklerin ve sekmanların saglamsa bi şey olmaz
piston ve sekmanların iyi deyilse motorda eskiyse bu sefer araba yag yakmaya başlar dikkat!

benim arabanın motoru 240000 binde seninki kadar eksiltmiyo. onun kmsi düşürülmüş olmasın...

km de oynama olduğunu sanmıyorum. öncedende bi yakma sorunu yoktu. büyük ihtimal biryerlere verdi yağı ,ne kadar yağsızda kullandım bilmiyorum ki.olmazsa motor yaptıracaz.piston segman conta kolayda gömlek işi nasıl olacak o beni tırstırdı.

gömlek dediğin şey 20 ytl

Herkese çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. Serviste baktılar arabadan 3.5 lt fazla yağ çıktı şaka gibi değilmi. Benimde mekanikte eksik bilgim olmasından dolayı sizlerinde zamanını aldım kusuruma bakmayın a.ayinede 2600 km de yakılan 750 gr bir yağ sözkonusu 1 lt de olabilir. Artık bi ekonomi olduğunda segmanlara baktıracam inş.

secmanlar ağız ağıza gelmiştir secmen attırmayla kurtulursa kurtarırsın yoksa motor attırman gerekiyor

Geri