motor bagırıyormu yoksa

sefauner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra g aracın motor sesı bıraz çogaldı gıbı ıcerı bayagı bı ses gelıyor ılk aldıgımda bu kadar yoktu gecen ekzoscuya gıttım katalızatoru bosaltmıslar ondan horhor çalısır dedı dogrulugu ne derecedır sebeb bumudur acaba
ayrıca kat 1500 lıra cıvarı dıyor netten bakıyorum 400 e de var
nedır acaba dogrusu :motor sesı 100km/h hızdan sonra oluyor

İllaki etkisi olur. Benim kat yok düz susturuculu bir boru var sesi filanda çok değil hatta duyulmuyor.

İllaki etkisi olur. Benim kat yok düz susturuculu bir boru var sesi filanda çok değil hatta duyulmuyor.
abı senın yakıt o nedenle fazla olmasın gercı ekzoscular yakıta etkı etmez dıyor ama????

Yok ustaların fazla dediğine inanmıyorum orta da kat yok ama onun yerine susturucu var. Eğer ki orta susturucu olmasa idi son susturucuyu parçalardı. Daha önce parçaladım :) aslında yakıt konusunda eksoz etki eder. Ama bariz bir oran olacağını pek sanmıyorum. O kadar para verip işin ödünde kat almadım almam da... böyle devam :) ama ses konusunda hiç sesi çıkmıyor desem yalan olmaz... çok sessiz çalışmakta.

benım kı ılk soguk çalıstırmada dızel gıbı çalısıyor hatta gecen aracı çalıstırdım bıraz uzagındayız arkadas dızelmı dedı vuruntu falan yok ama dızelsesıyle çalısıyor bazen ses var bazen cıt yok ılgınc geldı bana acaba bıyerden hava alıyorsa da yaparmı

Araç otomatik mi?

Araç otomatik mi?
hayır dııl abı otomatıge bınemıyorum ben maalesef

Neden sordum? Genelde otomatik vitesli araçlar dizel gibi çalışıyor ilk çalışmada sonradan düzeliyor. Yağ sevivesine filan bir bak eksik olmasın?

Neden sordum? Genelde otomatik vitesli araçlar dizel gibi çalışıyor ilk çalışmada sonradan düzeliyor. Yağ sevivesine filan bir bak eksik olmasın?
şuan işteyım gıdınce bakıcam ama yagı yenı degıstım ayrıca orta susturucuyu degıstım gecende astra h nın susuturucusunu taktı o olabılırmı acaba

İçeri eksoz kokusu alıyor mu?

Geri