Motor arızasını bulamıyorlar.

MOTOR AIZAMIN NEDENİ NEDİR?

• HİDROLİK YAĞI OLABİLİR Mİ?

Oy: 1 100.0%
  • MARŞ MOTORU BELKİ AMA İLK ÇALIŞMADA ALIYOR.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

bekir bekir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
BEKİR DENİZ
ANKARA
ÖĞRETMEN-30
OPEL VECTRA 2006 B KASA SIRALI LPG

1996 model b kasa opel vectra marka aracımı aralık 2011 yılında satın aldım.-20 derecede bile tek marşta alan arabam aynı gün içinde ki çalıştırma çabalarımda sonuçsuz kaldım.(sabah ilk denemede marş alan arabam aynı gün içinde zor çalışıyor.)servise gittim ve robota sokulan aracımın krank milinin sorunlu olduğu ve değişmesi gerektiğini söylediler.değiştirdim ama değişen birşey yok.benzin filtresi değişti sonuç aynı egzantirik mili değişti,polen filtresi,hava filtresi değişti,bujiler değişti ama sorunuma çözüm bulamadım.aynı sorunla karşılaşan veya nedeni hakkında fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum.ARACIM BENZİNLİDİR.SIRALI SİSTEM LPG VARDIR.

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldiniz
Öcelikle kendinizi Üye Arşivi bölümüne tanıtın.
Aksi halde konunuz kilitlenir.

benzin otomatiğine baktırdınızmı? bırde lpg de de aynı sıkıntıyı yapıyormu?

Benzin otomatiğine baktı sorun olmadığını söyledi.otomatiğinde olsa ilk çalıştırmada zorlarmış.(ustanın söylediği bu ama bilmiyorum)

üye arşivine nasıl kayıt olcam?

Nelere bakıldı bilmiyorum...artı başka ne şikayetlerin var
motor soğuk iken değil normal sıcaklık veya sıcak iken çalışmama problemi
sıcaklık sensoru,enjektörler,yakıt basıncı,potensiometre veya kelebek, beyin veya debimetre veya devir sensoru
hata buralarda aranmalı..
bu arada sente ayarına bakmakta yarar var yani herşeyin başında masraf etmeden bakmak..çünkü zengin karışımda(soğuk çalışmada) olmayan sorun sıcak çalışmada ortaya çıkabilir

birde ek olarak,motor elektrik tesisatınada baktır. enjektör kabloları kavrulmuş ve birbirine temas ediyor olabilir.

benzin pompası veya buji kablolaları geldi aklıma

Benzin pompası gibi.Direk lpg de çalıştırmayı bir deneyin(lpg düğmesine kontak açıkken basılı tutup marşa basmak)

sorun depo içinde yakıt giriş hortumu var deliktir ya budur yada enjektör kütüğünde yakıt basınç valfi vardır o bozuktur başka yerde aramasınlar sorunu

Geri